5 signalen dat hij je aan het lijntje houdt

Als een man je aan het lijntje houdt, als hij je een beetje in zijn leven houdt, tot hij weet wat hij wil, dan is dat meestal omdat hij weet wat hij niet wil, jou namelijk. Of beter, hij wil je op een egoïstische manier in zijn leven, voor seks zonder verplichtingen, gezelschap of misschien totdat iemand ontmoet die hem beter bevalt. Hoe dan ook, het is omdat hij geen toekomst ziet met jou. Pijnlijk!

Het maakt niet uit of jullie twee maanden of zes jaar samen zijn geweest. Een man houdt je aan het lijntje zo lang als hij kan (en zo lang als jij het toelaat) voor zijn eigen egoïstische plezier.

5 signalen dat hij je aan het lijntje houdt

Daden zeggen meer dan woorden

Als een man je aan het lijntje begint te houden, dan wil je heel graag geloven dat je je vergist, of anders dat het maar tijdelijk is tot hij doorheeft hoe geweldig jij bent. Ook al ben je geweldig (daar is geen twijfel over mogelijk!), het aan het lijntje houden begint zodra hij besluit dat jij niet degen bent met wie hij zijn leven wil delen.

Ook al kan hij nog zo mooi praten om jou niet kwijt te raken, onthoud dat zijn daden meer zeggen dan zijn woorden. Onthoud dat woorden gebruikt kunnen worden als zoethoudertjes.

Gevolgen van aan het lijntje worden gehouden

Emotioneel aan het lijntje worden gehouden is als een doodlopende weg. Je gaat je niet gewaardeerd, onbelangrijk en misschien uiteindelijk onaantrekkelijk voelen. Wie wil er het gevoel krijgen dat ze niet langer goed genoeg is voor een man?

Hoe word je aan het lijntje gehouden

Aan het lijntje gehouden worden, gebeurt normaal niet meteen. Vaak gebeurt het als jullie een aantal weken of maanden een relatie hebben, als alles helemaal geweldig lijkt te gaan. Het duidelijkste signaal is als eerst alles continu geweldig ging en het daarna langzaam maar zeker de andere kant op gaat.

Als je voor het eerst een verandering in zijn gedrag ziet, schrijf je het toe aan een onverwacht drukke week op zijn werk, dat kan gebeuren. Dit klinkt logisch voor jou, want je kunt je natuurlijk niet voorstellen dat de gevoelens van deze man die zo graag een exclusieve met jou wilde (en misschien zelfs gepusht heeft) zouden kunnen veranderen en al helemaal niet zo snel.

Nee, niet deze man die heeft gezegd dat hij communicatie het belangrijkste vindt en dat hij van jou houdt. Hij zou zich niet zo maar terugtrekken zonder dat hij met jou erover zou praten. En dan eindelijk komt dat telefoontje of dat bericht waar je op hebt zitten wachten.

Hehe. Ook al staat er alleen maar “Ik denk aan je. Ik mis je”, hij doet tenminste moeite. Dat is een goed teken toch? Ook al is de communicatie duidelijk afgenomen, je wil nog niet in paniek raken.

Als zijn gebrek aan initiatief langer duurt en je hebt hem ook al weken niet gezien, dan heb ik slecht nieuws voor je. De kans is groot dat hij je aan het lijntje houdt.

6 jaar en geen ring

Ik heb een vrouw gesproken die zes jaar door haar man aan het lijntje is gehouden. Toen ze haar vriend ontmoette, was ze erg duidelijk tegen hem dat ze over een paar jaar getrouwd wilde zijn en kinderen wilde hebben. Hij schrok hier niet van, maar zei zelfs dat hij precies hetzelfde wilde.

Jaar na jaar ging voorbij, maar geen aanzoek. Ze herinnerde hem er regelmatig aan wat ze uiteindelijk wilde. Hij bleef volhouden dat hij dat ook wilde.

Nog meer jaren gingen voorbij, geen aanzoek, geen ring en gesprekken over de toekomst vermeed hij zorgvuldig. Uiteindelijk zette ze er een punt achter. Zoals verwacht, stribbelde hij niet eens tegen!

Nog een ervaring

Van een andere vrouw, hoorde ik dat een man haar zeven weken aan het lijntje had gehouden voordat ze er een punt achter zette. De eerste paar maanden waren geweldig, dacht ze. Ze waren lange weekenden samen, zagen elkaar door de week en communiceerden elke dag.

Toen veranderde het. Hij sprak met haar af en zegde op het laatste moment af, zonder dat hij een andere dag of tijd voorstelde. Als zij dan met een voorstel kwam, ging hij ermee akkoord om dan weer op het laatste moment af te zeggen.

Weken gingen voorbij en ze kreeg net genoeg berichten om haar gevoelens warm te houden, maar niet meer dan dat. Toen ze zich begon af te vragen waarom ze elkaar nog steeds niet hadden gezien, iets wat elke vrouw zich zou afvragen, zei hij dat het toch niet erg was dat ze elkaar maar twee keer in zeven weken tijd hadden gezien. Hij had zelfs het lef om te zeggen dat als ze hem onder druk zette, dat ze hem alleen maar verder weg duwde.

Dus van de eerste maanden nog niet drie dagen zonder haar kunnen, naar nu hem onder druk zetten, omdat ze hem vaker wilde zien dan twee keer in een periode van zeven weken!

Deze man benaderde de situatie erg egoïstisch en onvolwassen. In plaats van dat hij er op een volwassen manier een punt achter zette, hield hij haar aan het lijntje.

5 signalen dat hij je aan het lijntje houdt

1. De tijd die jullie samen doorbrengen wordt schrikbarend minder. Toch zal hij je het gevoel geven dat hij nog steeds geïnteresseerd is door te bellen/berichten te sturen “Ik mis je”, “Ik denk aan je” en/of “Ik hou van jou”, maar ondertussen doet hij geen enkele moeite om jou te zien.

2. In vergelijking met eerst, draait het allemaal om seks. Eerst waren jullie samen, plande hij uitjes samen en nu naait hij je alleen nog maar (mentaal en fysiek).

3. Als je de handdoek in de ring wilt gooien en wilt opgeven, dan en alleen dan maakt hij tijd voor je vrij.

4. Je bent vanaf het begin heel duidelijk geweest over wat je wilt: trouwen, kinderen krijgen etc. Hij weet dus heel goed wat jij wilt en blijft wel, maar geeft je nooit wat je graag wilt.

5. Zijn visie op vrouwen: “Vrouwen zijn als bussen, als er een vertrekt, komt de ander alweer aanrijden.” of “Geen hand vol, maar een land vol.” Oftewel hij gaat er nooit voor de volle 100% voor en geeft geen enkele vrouw een eerlijke kans.

Aan het lijntje worden gehouden, is vreselijk. Het is een emotionele achtbaan waar niemand in wil zitten. Je verdient het om met een man te zijn die open en eerlijk kan zijn over wat hij wil. Een man die genoeg respect voor je heeft om je niet aan het lijntje te houden voor zijn eigen egoïstische pleziertjes.

Wacht niet tot je noodgedwongen de relatie moet verbreken, om in te zien dat je aan het lijntje werd gehouden, omdat de hele relatiebreuk hem niets doet. Neem het heft in eigen hand en blijf niet meer aan het lijntje lopen.

Hoe nu verder?

Laatst was ik op de website van Nicole Nieuwstraat. Ook zij heeft haar portie horrordates gehad. Ze is gelukkig niet bij de pakken gaan neerzitten, maar heeft honderden mensen online ondervraagd.

Daarna is ze het in de praktijk gaan uitproberen en met succes! Inmiddels is ze gelukkig getrouwd met de man van haar dromen.

Als je een goede man wilt vinden en nooit meer aan het lijntje wil worden gehouden, dan kan ik je de website van Nicole Nieuwstraat van harte aanbevelen.

Een kleine greep uit wat je dan allemaal leert:

  • Dat ene ding wat je vandaag al kunt doen, waardoor je meteen een mannenmagneet wordt. (Als je dit doet, zie je meteen resultaat.)
  • Het verschil tussen een vrouw op wie mannen verliefd worden…en op wie ze dat niet worden. (Het is veel kleiner dan je misschien denkt.)
  • Wat alle krachtige en populaire vrouwen gemeenschappelijk hebben, en jij kunt dat ook hebben. (Het is echt helemaal niet moeilijk.)
  • Alles wat je moet weten over ogen en oogcontact. (Je moet nooit de kracht van de ogen onderschatten, dus hoe je exact moet kijken naar je potentiële geliefde en hoeveel oogcontact je moet maken.)
  • Alle cruciale details over die zo belangrijke woorden “Ik hou van jou”. Wanneer, waarom, waar en hoe…
  • Hoe je onvoorwaardelijke liefde kunt ontvangen van een man in je leven…het soort liefde dat zo krachtig is dat de meeste vrouwen er alleen maar van kunnen dromen.

En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om alles te ontdekken over “Verleid Hem – En Laat Hem Voor Altijd Van Je Houden” >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *