11 signalen dat hij NIET geïnteresseerd is na de eerste date

Je hebt de eerste date met een man gehad en nu vraag je jezelf af of hij wel in je is geïnteresseerd. Dan is het tijd om je te verdiepen in de signalen dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date.

De eerste date is altijd het lastigst. Je spreekt voor het eerst met iemand af. Iemand van wie je denkt dat dat best je nieuwe partner kan worden. Het is spannend, maar ook een beetje eng. Je kent deze man niet. De eerste date is dan het moment dat je een indruk krijgt van wie hij is en wat hij wil. Maar wat gebeurt er na die eerste date? Hoe weet je nu of hij in je geïnteresseerd is of niet?

We hebben allemaal onze portie eerste dates gehad. Soms was het geweldig, soms een stuk minder.

Als je niet zeker weet wat de man denkt en voelt na de eerste date, lees dan onderstaande signalen dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date. Misschien vind je je antwoord al. Zo niet, stuur hem dan een bericht of bel hem op en vraag ernaar. Het heeft echt geen zin om er dan veel tijd in te steken. Zorg dat je je antwoord krijg en sluit het af.

Signalen dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date

Signaal 1 dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date: Hij heeft het niet over een tweede date

Normaal als een man in je geïnteresseerd is en als hij zich heeft vermaakt op jullie eerste date, dan zal hij iets zeggen over nog een keer afspreken. Maar als hij na de eerste date helemaal geen contact zoekt, dan zal hij waarschijnlijk ook gene tweede date voorstellen. Als hij je nog eens wil zien, dan laat hij jou dat echt wel weten.

Signaal 2 dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date: De date was vroeg afgelopen

Het was niet vroeg afgelopen, omdat jij de date beëindigde, maar omdat HIJ dat deed. Als hij de date vroeg beëindigde, dan is dat een duidelijk teken dat hij geen zin heeft in een tweede date met jou. Dit is een van de duidelijkste signalen dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date. Zie het dus niet als iets verontrustends, maar zie het als een keiharde “nee” en sluit het af.

Signaal 3 dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date: Hij wordt niet echt persoonlijk

Het is prima om niet te persoonlijk te worden tijdens de eerste date, maar deze man vermijdt alle vragen. Als hij geen persoonlijke vragen stelt en ze niet beantwoordt, dan heeft hij geen interesse om jou te leren kennen en wil hij ook niet dat je hem leert kennen.

Signaal 4: Hij heeft het niet over de toekomst

In het begin, toen jullie elkaar voor het eerst zagen, zei hij dat hij op zoek was naar een serieuze relatie. Tijdens de eerste date, is hij van gedachte veranderd en het veranderde ineens van iets serieus in leuk voor een keer. Dit is een hint dat jij niet degene bent naar wie hij op zoek is.

Signaal 5 dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date: Hij stuurt je geen bericht na afloop

Na de eerste date, sturen jullie elkaar misschien wat berichten en hebben jullie het over ene volgende date. Maar van zijn kant blijft het stil. Als het al dagen of langer na jullie eerste date is en hij laat niks van zich horen, dan is hij niet geïnteresseerd.

Signaal 6 dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date: Hij is er met zijn gedachten niet bij

Stel je voor dat je een date hebt en is de hele tijd met zijn telefoon bezig. Hij praat met iedereen behalve met jou. Als hij met zijn gedachten ergens anders is, dan is hij niet geïnteresseerd.

Signaal 7 dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date: Hij heeft rotsmoezen

Misschien heb je wel de eerste stap gezet en hem een bericht gestuurd na jullie eerste date. Dat is prima, maar zijn reactie was niet wat je verwachtte. Hij had een smoes waarom hij niet met je af kon spreken en er kwam niks wanneer hij dan wel kon. Dat komt omdat hij je niet WIL zien.

Signaal 8: Hij heeft het over andere vrouwen

Dit is echt misselijk als mannen dit doen. Waarom zeggen ze niet dat ze geen interesse hebben? Op je eerste date hoor je het niet over anderen te hebben, maar hij heeft het zelfs over andere vrouwen. Dat is een slecht teken. Waarom zou je over andere vrouwen praten als je interesse hebt in deze vrouw? Precies…

Signaal 9: Hij heeft je laten zitten

Dit is echt grof. Als hij veel te laat is, zonder goede reden of als hij zelfs helemaal niet komt opdagen, wees er dan klaar mee. Deze man had zelfs niet het fatsoen om je van tevoren te vertellen dat het niks ging worden.

Signaal 10 dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date: Hij doet zo goed als geen moeite

Op de eerste date doet hij echt het minimale om de date door te komen. Hij gaat oppervlakkige gesprekken aan en geeft je amper aandacht. Je mag van geluk spreken als hij oogcontact met je maakt. Als hij geen moeite doet om contact met je te krijgen, dan zie je hem nooit meer.

Signaal 11 dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date: Je voelt het gebrek aan enthousiasme

Het voelt gewoon niet fijn tijdens de date en je voelt gewoon het gebrek aan interesse in jou. Dat kan de besten overkomen. Als je geen connectie of chemie voelt, dan komt er geen tweede date.

Hoe nu verder?

Je weet nu aan welke signalen je kunt zien dat hij niet geïnteresseerd is na de eerste date. Maar zou het niet geweldig zijn als je in het vervolg wel de interesse van een leuke man weet op te wekken?

Als je echt alles hierover wilt weten, dan moet je echt eens een kijkje nemen op de website van Nicole Nieuwstraat. Nicole Nieuwstraat heeft een uitgebreide gids geschreven over het verleiden van mannen.

Je leert onder andere waar je een goede man vindt, hoe je hem verleidt, wat je moet doen als je merkt dat hij naar andere vrouwen kijkt, hoe je de vrouw wordt op wie mannen alleen maar smoorverliefd kunnen worden, welke kleding past bij welk figuur, wat de allerbelangrijkste mannenverjager is die er bestaat, en hoe jij deze fout absoluut nooit gaat maken, hoe je met flirten de juiste boodschap afgeeft (“ik ben geïnteresseerd”, in plaats van “ik wil seks”), hoe je snel weet of een man emotioneel beschikbaar is of niet, en nog heel veel meer.

Ik ga ervan uit dat je echt de interesse van een leuke man wilt opwekken, anders was je hier immers nooit terechtgekomen. In dat geval kan ik je de website van Nicole Nieuwstraat van harte aanbevelen.

Klik direct hier om naar de website van Nicole Nieuwstraat te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk en succes toe!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *