10 tips voor mannen voor een eerste date

Als je een man bent en binnenkort je eerste date hebt, lees dan deze tips voordat je op date gaat. Ga niet te veel af op wat je op tv ziet, maar lees deze tips en maak een succes van je eerste date!

10 tips voor mannen voor een eerste date uitgelicht

Een eerste date of afspraakje is het moment om te ontdekken of er een relatie inzit met de ander. Het is belangrijk om je op een aantal specifieke details te richten en om ervoor te zorgen dat jullie elkaar kunnen leren kennen. Een eerste date is erg belangrijk, het kan de hele relatie maken of breken…

1. Kom op tijd

Onthoud dat als je te laat bent, dat dat de toon zet voor de rest van jullie relatie samen. Laat haar zien dat je verantwoordelijkheid hebt, door op tijd te komen.

Zelfs als je een paar minuten op haar moet wachten tot ze helemaal klaar is, dan zal je toch flink punten scoren bij haar en later bij haar familie, door op tijd te komen.

2. Maak een plan

Kies een plek uit waar jullie je allebei op je gemak voelen. Het moet niet te privé zijn, maar ook niet te openbaar.

Ga niet naar de bioscoop of zo voor een eerste date, omdat jullie dan niet kunnen praten en elkaar leren kennen. Denk aan midgetgolf, een restaurant (niet te duur, maar ook geen snackbar), noem maar op.

3. Betaal de rekening

Zelfs als ze aanbiedt om mee te betalen, wijs je haar aanbod af “Nee, ik trakteer” (of iets dergelijks) en betaal jij de rekening. Het is een date tenslotte. Jij hebt haar uitgenodigd.

Als jullie naderhand een stel zijn, dan kunnen jullie de rekening delen als je dat wilt, maar op de eerste date ben jij degene die betaalt.

4. Wees een heer

Houdt de deur voor haar open en sluit hem voor haar. Begeleid haar naar haar stoel, schuif de stoel aan. Wees attent tegen haar en ga niet in zitten staren in het luchtledige of naar andere vrouwen als je een date met haar hebt.
Zorg ervoor dat zij zich op haar gemak voelt. Ga haar niet aanstaren, maar maak oogcontact en glimlach.

5. Mobiele telefoon

Laat je gsm aanstaan totdat je bij haar huis bent, voor het geval dat je haar moet bellen om de weg te vragen of dat zij jou kan bellen dat het iets later wordt. Maar als je bij haar huis bent, zet je hem uit en stop je hem weg.

Leg je telefoon niet op tafel neer of ergens anders waar zij het kan zien. Zij krijgt dan het gevoel dat ze minder belangrijk is dan wat er allemaal op jouw telefoon gebeurt.

6. Loop niet op de zaken vooruit

Je bent geen kind meer. je hoeft niet op de zaken vooruit te lopen. Laat de relatie op haar natuurlijke beloop en maak je niet druk om de volgende stap.
Als je de volgende stap wilt overhaasten, dan ga je te snel en is de kans groot dat je flinke schade gaat aanrichten. Probeer haar niet in bed te krijgen en probeer haar niet te zoenen aan het eind van de date.

7. Houd het luchtig

Houd het bij luchtige onderwerpen. Laat het verleden rusten. Begin niet over je ex (of die van haar). Stel geen vragen die tot discussies kunnen leiden, zoals politiek of dingen die persoonlijk zijn zoals kinderen of abortus.8. Wees jezelf

Probeer niet iemand te zijn die je niet bent. Wees jezelf. Op die manier hoef je niet aan verwachtingen te voldoen die niet realistisch zijn.

Als je je voordoet als iemand anders, dan sta je ofwel niet met beide benen op de grond of je denkt dat zij iemand anders wil dan wie jij bent. In beide gevallen kan het behoorlijk schadelijk zijn voor de date.

9. De date afsluiten

Aan het eind van de date, ben je nog steeds een gentleman. Zelfs al wil je haar aan je moeder laten zien en met haar trouwen, dan moet je toch een stapje terug doen en alles op zijn tijd doen.
Geef een hand, de bekende kussen op de wang of een nette knuffel. Probeer haar nog niet te zoenen. Als je het naar je zin hebt gehad, dan zeg je dat tegen haar.

10. Komt er een tweede date?

Ga er niet blindelings vanuit dat er een tweede date komt. Vraag ernaar op deze manier: “Bedankt, ik heb het erg naar mijn zin gehad. Mag ik je morgen bellen?” Als ze ja zegt, dan komt er waarschijnlijk een tweede date. Als ze echter zegt dat ze andere plannen heeft en niet thuis is, vraag haar dan om jou te bellen als ze tijd heeft.

Zo leg je de bal bij haar neer en voorkom je dat jij met een ongemakkelijk gevoel achterblijft. Als je geen tweede date wilt, zeg dan gewoon “Bedankt, ik heb het erg naar mijn zin gehad.” Laat het hierbij en vraag niet om haar te bellen.

Dit is een nette en vriendelijke manier om het te beëindigen, zonder onaardig te doen. Ook al komt er geen tweede date, het was toch leuk om haar te leren kennen. Daten is een manier om meer te weten te komen over iemand anders en niet iedereen zal degene zijn die jij zoekt.

Extra tip

Natuurlijk valt er veel meer over dit onderwerp te zeggen, dan wat in dit artikel past. Ik kan me voorstellen dat je er echt alles over wilt weten. In dat geval kan ik je Verover Jouw Droomvrouw van harte aanbevelen. Het gaat in detail in op al het bovenstaande en meer dan dat.

Je leert dan onder andere:

  • Waar je naartoe moet en wat je moet doen op een eerste date. (en wat je absoluut niet moet doen!)
  • Welke fatale fout 90% van de mannen keer op keer maakt bij vrouwen.
  • Hoe je een vrouw benadert op zo’n manier dat zij jou wil leren kennen.
  • Hoe je een “nee” in een “ja” verandert als je haar mee uit vraagt.
  • Hoe je de angst voor een afwijzing overwint en zelfvertrouwen krijgt in elke sociale situatie.
  • Hoe je haar zo ver krijgt dat ze nog eens met je wil afspreken.

En nog heel veel meer.

Klik daarom direct op onderstaande link voor alles wat jij nodig hebt en meer.

Verover Jouw Droomvrouw…volledig risicovrij uitproberen >>

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *