3 dingen die je moet veranderen om aantrekkelijk te worden voor vrouwen

Mannen denken vaak dat je alleen maar aantrekkelijk bent voor vrouwen als je lang en knap bent, of genoeg geld hebt. Dat is ook precies de reden dat mannen hun uiterlijk als excuus gebruiken om geen vrouwen te benaderen. Of dat ze de liefde van een vrouw proberen te kopen met cadeaus.

In werkelijkheid dragen deze factoren nauwelijks bij aan je aantrekkelijkheid. Elke man die nog steeds denkt dat je er goed uit moet zien en geld moet hebben, moet drie dingen in zijn leven veranderen om de vrouw aan te trekken die hij graag wil.

In dit artikel ga ik bespreken welke drie dingen dat zijn en wat ze voor invloed hebben op jouw succes met vrouwen.

3 dingen die je moet veranderen om aantrekkelijk te worden voor vrouwen

1. Verander je instelling

Een man die geen succes heeft met vrouwen, verzint voor alles verklaringen. Hij heeft een verklaring waarom hij nog steeds diezelfde saaie baan heeft, waarom niemand respect voor hem heeft en waarom vrouwen niet in hem zijn geïnteresseerd. Hij zit helemaal in een slachtofferrol.

Het probleem met zulke mannen is, dat ze niet zien waar ze toe in staat zijn. In plaats daarvan hebben ze geleerd om passief te worden en de schuld te geven aan alles en iedereen om hun heen. Hoe graag deze mannen het ook zullen ontkennen, het is toch echt hun eigen schuld dat ze in deze situatie zitten. Het is veel gemakkelijker om uitvluchten te verzinnen, dan om in te zien dat je zelf moet veranderen. Daarom blijven ze hangen in hun slachtofferrol.

Om te veranderen, moet je heel goed en eerlijk naar jezelf kijken. Je moet verantwoordelijkheid nemen voor waarom je baan vreselijk is, waarom niemand respect voor je heeft en waarom vrouwen je amper zien staan. Je moet inzien dat je nooit iets waardevols gaat bereiken als je iedereen de schuld geeft van je eigen tekortkomingen.

Dus stop met je zelfmedelijden over hoe oneerlijk het leven is en neem de verantwoordelijkheid. Hou op met bedenken wie het schuld is dat jij faalt. Start met bedenken wat jij zelf kunt doen om je dichter bij je doelen te brengen.

Wat voor obstakels er ook op je pad komen, jij moet ze overwinnen. Stop met halfslachtige pogingen en jezelf schouderklopjes te geven, omdat je je best hebt gedaan. “Kan ik niet” bestaat niet meer, vecht tot het bittere eind. Alleen dan kun je oprecht zeggen dat je alles hebt geprobeerd als je faalt.

2. Verander je zelfbeeld

Veel mannen slagen er niet in om een vrouw aan te trekken. Dat komt niet omdat ze niet knap genoeg of rijk genoeg zijn, maar omdat ze niet in zichzelf geloven. Zo’n man kun je in een club aanspreken. Je kunt tegen hem zeggen dat hij moet afstappen op die vrouw naar wie hij al de hele avond zit te kijken. Je krijgt dan meteen een heleboel redenen waarom hij dat niet kan of wil doen. Zelfs als je tot hem door kon dringen en hem ervan kon overtuigen dat hij niets te verliezen heeft, dan nog zou hij nog steeds niet toegeven. Dat komt simpelweg omdat hij geen vertrouwen in zichzelf heeft.

Dit soort beperkende overtuigingen leiden ertoe dat je vaak aan jezelf twijfelt en onzeker bent. Dit heeft een enorme invloed op veel aspecten in je leven, ook op jouw liefdesleven. Je ziet mooie vrouwen dan als iets schaars. Zelfs als het je al lukt om een relatie met een mooie vrouw aan te gaan, dan zul je haar wegduwen, omdat je een laag zelfbeeld hebt.

Als je jezelf neerhaalt met beperkende overtuigingen, dan geef je jezelf uiteindelijk op. Je accepteert je situatie en je negeert mensen die zeggen dat het nog niet te laat is om te veranderen. Je bent tevreden met middelmatigheid en je onderneemt niets meer om daar bovenuit te komen.

Daarom is het zo belangrijk dat je je gedachtepatroon grondig aanpakt. Luister niet langer naar dat irritante stemmetje in je hoofd dat blijft zeggen dat je niet kunt veranderen. Werk aan jezelf. Overwin je angsten door iets te doen wat je nog niet eerder hebt gedaan. Daag jezelf elke dag opnieuw uit door jezelf elke keer verder uit je comfortzone te dwingen.

Als je in jezelf begint te vertrouwen, dan ga je pas echt ontdekken waartoe je allemaal in staat bent. In het begin stelt dat misschien nog niet zo veel voor. Als je echter blijft geloven in je capaciteiten en alle obstakels blijft overwinnen, dan zul je uiteindelijk je doelen bereiken.

3. Kom in actie

De kans is groot dat je nog geen succes hebt, omdat je er nog niet genoeg aan werkt. Je kunt het allemaal wel heel graag willen, maar als je passief blijft, dan word je nooit de man die je wilt zijn. Dan zul je nooit omgaan met al die vrouwen van wie je droomt. Word niet een van die mensen die passief gaat afwachten tot er iets gebeurt, voordat hij in actie kan komen.

Je moet elke dag een stapje dichter bij je doelen komen. Ga eropuit en ontmoet mensen en praat met vrouwen met wie je normaal nooit zou praten. Dit helpt je om je sociale angsten te overwinnen. Het zorgt ook dat je je op je gemak voelt in het gezelschap van andere mensen.

Je hebt afwijzingen nodig, zodat ze steeds minder pijn gaan doen. Zo ga je je steeds meer richten op het proces in plaats van op de uitkomst. Als je maar lang genoeg volhoudt, zul je je doel uiteindelijk bereiken.

Als je uit je comfortzone stapt, leert van je fouten uit het verleden en niet opgeeft, dan is het onmogelijk om te blijven falen. Houd vol en laat je niet gek maken. Waardeer je succes, maar reken er niet op, want je zult ook falen. Neem alles zoals het is, het hoort gewoon bij het proces.

Tot slot

Verander de drie dingen uit het artikel en je gaat leren hoe je aantrekkelijk wordt voor vrouwen. Dus kom uit je luie stoel en ga je leven op een positieve manier veranderen. Verwacht niet dat je alles op een dienblad krijgt aangereikt, je moet er echt wat voor doen! En vooral stop met uitvluchten, start met plannen maken.

En als je echt alles op alles wilt zetten (wie wil dat nu niet?) dan kan ik je de website van Verover Jouw Droomvrouw van harte aanbevelen.

Op jouw succes met vrouwen!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *