4 datingtips om zeker te zijn van een tweede date

Een eerste date met iemand is in verhouding nog best makkelijk voor elkaar te krijgen, maar die tweede date is een heel ander verhaal. Er zijn echter een aantal die je kunt doen om je kansen op een tweede date te vergroten. Dus je krijgt hier 4 tips om je te verzekeren van een tweede date.

4 datingtips om zeker te zijn van een tweede date uitgelicht

1. Stel vragen

Als je er zeker van wilt zijn dat er geen tweede date komt, stel haar dan geen vragen en praat alleen maar over jezelf. Met andere woorden, als je wél een tweede date wilt, stel  dan vragen aan haar. Dit laat zien dat je interesse in haar hebt, in wat ze doet en dat je haar beter wilt leren kennen. Hoe meer vragen je stelt, hoe beter, zelfs als het vrij simpele vragen zijn. Dus zorg dat je je meer richt op vragen stellen dan over jezelf praten.

2. Wees netjes en beleefd ook tegen anderen

Als je iemand leert kennen, wil je absoluut niet dat ze ziet dat je grof of onbeleefd bent tegen andere mensen. Stel dat je in een restaurant bent met je date en de bediening is vrij goed, maar je bent het niet eens over de prijs van iets en je wordt grof tegen de mensen die daar werken, dan is de kans groot dat er geen tweede date komt. Dit is slechts een van de vele voorbeelden. Wat belangrijk is, is dat je netjes en respectvol bent tegen iedereen die je tegenkomt. Dit zal een goede indruk maken bij degene met wie je op date bent.

3. Trakteer je date

Als je een date hebt met iemand op wie je indruk probeert te maken, en jij trakteert niet, dan kun je er zeker van zijn dat er geen tweede date komt. Het maakt niet uit wat voor soort date het is. Of het een film, een kop koffie of een romantisch diner is, trakteer. Dit geldt zelfs als jullie gewoon een lange wandeling gaan maken en onderweg iets te eten of drinken pakken.

4. Ga voor een kus

Aan het einde van de date, probeer je te kussen, al is het maar een kus op de wang. Hiermee laat je zien dat je echt geïnteresseerd bent en dit zal jouw kansen op een tweede date doen toenemen. Na de kus zeg je dat je het erg leuk vond en dat je haar graag nog eens wilt zien. Ook zo laat je je interesse zien. Dit is het moment waarop je erachter zal komen of de interesse wederzijds is en of er een kans op een tweede date is, etc. Wees niet bang of verlegen en ga gewoon voor die kus.

Als je er nog niet uit bent aan het eind van de date of er meer in zit, wacht dan twee dagen. Na die twee dagen neem je contact op. Zeg dat je het erg naar je zin hebt gehad en vraag of zij zin heeft in een tweede date.

Zoals je ziet, zijn er de nodige tips die je kunnen helpen. Als je er iets mee doet, dan zou je een tweede date moeten kunnen krijgen…

Extra tip

Natuurlijk valt er veel meer over dit onderwerp te zeggen, dan wat in dit artikel past. Ik kan me voorstellen dat je er echt alles over wilt weten om je kansen zo groot mogelijk te maken. In dat geval kan ik je Verover Jouw Droomvrouw van harte aanbevelen. Het gaat in detail in op al het bovenstaande en meer dan dat.

Je leert dan onder andere:

  • Hoe je haar zo ver krijgt dat ze nog eens met je wil afspreken.
  • Welke fatale fout 90% van de mannen keer op keer maakt bij vrouwen.
  • Hoe je een vrouw benadert op zo’n manier dat zij jou wil leren kennen.
  • Hoe je het “ijs breekt” en hoe je tegen onbekende vrouwen praat.
  • Hoe je een “nee” in een “ja” verandert als je haar mee uit vraagt.
  • Hoe je de angst voor een afwijzing overwint en zelfvertrouwen krijgt in elke sociale situatie.

En nog heel veel meer.

Klik daarom direct op onderstaande link voor alles wat jij nodig hebt en meer.

Klik hier om direct naar de webite van “Verover Jouw Droomvrouw” te gaan >>

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *