Een vrouw verliefd maken? 16 tips hoe je een vrouw verliefd maakt!

Wil jij een vrouw verliefd maken? Dan is dit artikel voor jou geschreven. In dit artikel krijg je van mij 16 tips om een vrouw verliefd te maken.

een vrouw verliefd maken uitgelicht

1. Een vrouw verliefd maken met je oren

Vrouwen houden van mannen die naar hun problemen luisteren. Als jij een luisterend oor biedt en haar laat vertellen, dan heb jij een stapje voor op de andere mannen die op zoek zijn. Ga geen advies geven. Ze wil alleen maar dat je luistert zodat ze alles op een rijtje krijgt.

een vrouw verliefd maken 1Natuurlijk als ze om advies vraagt, dan geef je advies. Duw haar niet in een bepaalde richting, anders ben je haar zo weer kwijt.

2. Maak een vrouw verliefd door galant te zijn

Met deze tip trek je haar aandacht en maak je echt indruk. Vandaag de dag lijken veel mannen hun manieren te zijn vergeten. Een dame behandelen zoals het hoort, is nooit ouderwets. Maak de deur voor haar open. Schuif haar stoel aan. Geef haar jouw jas als ze het koud heeft.

Als jij haar laat zien dat ze een speciale behandeling verdient, dan verover je haar hart op de juiste manier. Probeer het eens. Wat heb je te verliezen?

een vrouw verliefd maken 2

3. Een vrouw verliefd maken door je aandacht alleen op haar te richten

Misschien niet gemakkelijk, met al die apparaten die je aandacht trekken. Als je deze vrouw echt wilt laten zien dat je het waard bent om verliefd op te worden, dan moet je alleen oog hebben voor haar.

Dus stop je telefoon weg en kijk al helemaal niet naar andere vrouwen. Als je haar niet je volledige aandacht geeft, kom je over als de zoveelste eikel. Aan jou de keus.

een vrouw verliefd maken 3

4. Meneer proper is je beste vriend

Eerlijk is eerlijk, als je je vieze sokken rond laat slingeren en als er een berg afwas staat, dan is dat een enorme afknapper.

Vrouwen houden van schoon en net. Dat betekent dus dat je er alles aan moet doen om je rotzooi achter je kont op te ruimen. Dat moet je niet aan haar over laten, wat ze ook zegt.

Je zou inmiddels wel moeten weten dat vrouwen vaak het een zeggen en het ander bedoelen…

5. Lachen is gezond

Als je een vrouw laat zien dat je speels en grappig kunt zijn, dan ben je weer een stapje dichterbij om haar hart te veroveren.

Lachen is gezond. Als jij dus een vrouw laat merken dat je grappig kunt zijn, of het probeert, dan zit je heel snel in haar hoofd en in haar hart. Humor is de weg naar het hart van een vrouw.

Dus doe een beetje maf als deze vrouw een blijvertje is.

een vrouw verliefd maken 5

6. Een vrouw verliefd maken door je niet druk te maken

Het laatste waar een vrouw op zit te wachten, is een gestreste man die zich continu om alles druk maakt. Als je haar laat zien dat je prima in staat bent om kalm te blijven in lastige situaties en je schouders ophaalt voor kleine tegenvallers, dan laat je haar zien dat ze wel gek zou zijn om niet stapelverliefd op je te worden.

een vrouw verliefd maken 6

7. Een vrouw verliefd maken door bevriend te raken met haar familie en vrienden

Als jij denkt dat haar familie en vrienden geen invloed hebben of ze zich openstelt voor jou of niet, dan ben je heel erg naïef. Als je zorgt dat je goed overweg kunt met haar familie en vrienden, dan krijgt zij van hun de bevestiging die ze nodig heeft om verliefd op je te worden.

Laat haar familie en vrienden in je voordeel werken. Het werkt bijna magisch als een buitenstaander je vertelt dat je een man niet moet laten lopen.

8. Hou het positief

Als je niks aardigs over haar familie en vrienden te zeggen hebt, hou dan je mond over ze. Een van de ergste dingen die je kunt doen is haar familie en vrienden afkraken.

Met negativiteit kom je heel snel nergens…

9. Een vrouw verliefd maken door af en toe je eigen ding te doen

Je wilt haar echt niet de indruk geven dat jouw leven alleen om haar draait. Dan kom je echt onzeker en afhankelijk over en dat is absoluut niet wat je wilt.

Natuurlijk moet je haar laten merken dat ze speciaal voor je is, maar op dit moment hoef je haar nog niet tot je alles te maken. Ga af en toe met andere mensen om. Dat alleen al maakt je onweerstaanbaar.

Zij gaat dan haar best doen en dat is belangrijk in een relatie.

10. Een vrouw verliefd maken door het rustig aan te doen

Het leven is vaak vrij hectisch. We zijn altijd maar druk druk druk en we willen steeds meer in minder tijd. Doe af en toe een stapje terug en geniet van het moment. Zet rustige muziek aan en ga samen schuifelen. Dat is erg romantisch en ze zal er op elke manier van genieten.

11. Maak een vrouw verliefd door punctueel te zijn

Als je op tijd komt, laat je zien dat je respect hebt voor haar. Kom nooit te laat op een date. Er kan natuurlijk altijd een keer een noodgeval zijn, waardoor je te laat komt, maar dat moet echt een uitzondering zijn.

Doe wat nodig is om punctueel te zijn en je staat ervan te kijken wat het je gaat opleveren.

12. Familie is belangrijk

Als je haar voorstelt aan je familie, dan laat je zien dat ze belangrijk is voor je. Dat is goud als je haar verliefd wilt maken. Laat haar trots zien aan je familie en behandel je familie met liefde en respect. Zo kan ze zien hoe je haar gaat behandelen.

13. Een vrouw verliefd maken door haar te verrassen

Verras haar en verover haar hart. Stuur haar een bericht op het werk en laat haar weten dat je aan haar denkt. Of een voicemail of een briefje in haar tas.

Zo laat je weer merken dat je een attente man bent die haar aandacht verdient.

een vrouw verliefd maken 13

14. Wees zorgzaam

Dit spreekt eigenlijk vanzelf, maar als ze iets onder de leden heeft, moet je haar laten merken dat je voor haar kunt zorgen. Maak soep, of geef haar een doos tissues. Doe wat nodig is dat ze zich beter gaat voelen.

Door dit soort dingen gaat een vrouw inzien dat het tijd is om verliefd te worden.

15. Op en top verzorgd

Als je echt wilt dat een vrouw smoorverliefd op je wordt, dan moet je ervoor zorgen dat je altijd netjes gedoucht, geschoren en heerlijk ruikend in schone kleren de deur uitgaat.

16. Een vrouw verliefd maken door romantisch te zijn

Als je een vrouw verliefd wilt maken, dan moet je dat laten merken. Hoe kun je dat beter doen dan door een superromantische date? Bedenk waar ze van houdt en begin van daaruit te plannen. Zorg dat er genoeg geflirt wordt en genoeg te doen is, zodat jullie geen tijd hebben om je te vervelen.

een vrouw verliefd maken 16

Hoe nu verder?

Je hebt nu een aantal tips om een vrouw verliefd te maken. Ik ben alleen in dit artikel niet ingegaan op hoe je een vrouw tot jouw vriendin maakt. Dat is omdat dat een zeer uitgebreid onderwerp is, dat je niet in een artikel kunt samenvatten. Als je echt serieus een relatie met haar wilt aangaan, dan moet je je daar echt op gaan richten.

Verover Jouw Droomvrouw is de tot nummer 1 verkozen gids om een vriendin te vinden. Je leert er hoe je een vrouw vindt, hoe je haar verliefd maakt, hoe je van haar jouw vriendin maakt en welke fouten je absoluut nooit mag maken. Dus als je echt serieus een vrouw verliefd wilt maken en alles wat daarbij hoort, dan kan ik je de website van Verover Jouw Droomvrouw van harte aanbevelen.

Op jouw succes met vrouwen!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *