10 mogelijke oorzaken waarom je geen vriendin kunt krijgen

Heb je je al eens afgevraagd waarom het je prima afgaat om dates te krijgen, maar waarom er nooit een relatie in zit? Je hebt misschien een goede baan en ziet er beter uit dan veel van jouw vrienden die een vriendin hebben.

Om wat voor gekke reden dan ook, ben je toch vaak alleen in het weekend of heb je weer een nieuwe blind date. Als dat al een tijd aan de gang is, krijg je hier 10 mogelijke oorzaken waarom je geen vriendin kunt krijgen.
man die piekert waarom hij geen vriendin kan krijgen

1. Je gaat voor casual

Helaas kan dit heel gemakkelijk veranderen in slordig. Zelfs als je helemaal in deze stijl gelooft, dan zou dat nog geen reden moeten zijn om naar een date te gaan alsof je zo uit bed komt gerold.

Vrouwen staan er in het algemeen om bekend dat ze heel erg op uiterlijkheden letten en dat ze er van alles aan kunnen aflezen. Dus als er iemand aankomt in een groezelig T-shirt met spijkerbroek met een baard van 2 dagen, dan is de kans groot dat ze je aanziet voor een luie klaploper. Als je wilt dat je date jou serieus neemt, kom dan netjes verzorgd aan.

2. Je overdrijft met cadeaus

Als je geen serieuze relatie hebt met een vrouw, dan kun je beter geen dure cadeaus aan haar geven, vooral niet tijdens de eerste paar dates. Als je met een diamanten broche of een boeket exotische orchideeën aan komt zetten, terwijl je elkaar amper kent, dan zal zij zich hoogstwaarschijnlijk ongemakkelijk bij je gaan voelen.

Man die geen vriendin kan krijgen omdat hij een vrouw veel te snel overlaadt met veel te veel cadeaus

Of erger nog, ze wordt achterdochtig en vraagt zich af wat jouw bedoelingen zijn en of je haar probeert te kopen met cadeaus. Zelfs als ze het type vrouw is dat je op deze manier aan de haak kunt slaan, vraag je dan toch af of je wilt dat dat de reden is dat je een partner hebt.

Hou het subtiel tijdens de eerste dates. Zorg dat je cadeautjes laten zien dat je aan haar denkt in plaats van een excuus om te laten zien hoe veel geld je wel niet hebt.

3. Je staat erop dat ieder voor zich betaalt

Sla ook niet door naar de andere kant en word ook geen krent. Het is de plicht, of het voorrecht van de man om voor de eerste date te betalen, zelfs als zij aanbiedt om te betalen voor jullie etentje.

Als je gaat uitrekenen wat het prijsverschil was tussen haar chocolade-fontein-dessert en jouw vanille-ijs en je staat erop dat zij dus ook extra betaalt, zwaai dan maar dag met je handje naar een volgende date met haar.

Rekenmachine om de kosten van een date te verdelen

Onthoud dat betalen voor een date niet alleen gaat om het volgen van een sociale standaard. Het is ook een manier om je vrijgevigheid te laten zien en dat je in staat bent om iemand te verzorgen als je op zoek bent naar een relatie.

4. Je denkt alleen maar aan jezelf

Een man die alleen maar over zichzelf kan praten, over wat hij allemaal bereikt heeft en over zijn toekomstplannen, is heel erg saai. Als je een date in een vriendin wilt veranderen, dan moet je haar voorop stellen, al is het maar af en toe.

Vraag naar wat ze graag in haar vrije tijd doet, vraag naar haar vrienden, wat de beste vakantie is die ze ooit heeft gehad. Tegelijkertijd bied je weerstand aan je verlangen om elke keer naar jezelf te kijken als jullie langs een spiegel komen of een glazen deur.

Het maakt niet uit hoeveel je van jezelf houdt. Onthoud dat je met een vrouw op stap bent en dat jouw ijdelheid en egocentrisme een afknapper voor haar kunnen zijn.

5. Je komt wanhopig over

Het andere uiterste van onaantrekkelijk mannelijk gedrag, is wanhopig proberen dat zij jou leuk gaat vinden. Waarschijnlijk heb je vaker te horen gekregen dat vrouwen op zoek zijn naar een man die gevoelig en verantwoordelijk is, verstandig met geld omspringt en gevoel voor humor heeft.

Als je dit echter als een papegaai naar haar toe blijft herhalen en keer op keer vertelt hoe vaak je op je kleine neefje past of een zwerfkat naar de dierenarts hebt gebracht, dan zal dat een vrouw niet echt overtuigen om jouw vriendin te willen worden.

In plaats daarvan zal ze denken dat je veel te veel je best probeert te doen en daar zal ze op afknappen. Dus je gaat niet over je kwaliteiten praten, maar je gaat ze laten zien door wat je doet. Vrouwen zijn meer op emoties gericht. Daarom is haar belangstelling voor jou afhankelijk van hoe jij je gedraagt en hoe zij zich daardoor voelt.

6. Je klaagt veel

Ok, het leven heeft het je niet altijd even gemakkelijk gemaakt, maar geldt dat niet voor iedereen? Probeer daarom je date niet te belasten met jouw irritaties en teleurstellingen, anders kom je over als een zeurpiet.

Natuurlijk wil je een vrouw bij wie je je ei kwijt kunt. Alleen als je maar door blijft gaan over die vreselijke baas of je hebberige ex-vrouw, dan zal er bijna niemand een relatie met je willen. Uiteindelijk wil ze jouw vriendin zijn en niet je therapeut.

7. Je kijkt naar andere vrouwen

Dit is een van de meest voorkomende redenen waarom sommige mannen nooit een vriendin krijgen, al is er verder niks mis met ze.

Als je een date hebt met een vrouw, dan heb je de keuze gemaakt om jouw tijd en aandacht aan haar te geven. Maar als ze ziet dat je continu bent afgeleid of naar andere vrouwen zit te kijken, terwijl je met haar bent, dan zal ze logischerwijs gaan twijfelen of ze wel jouw vriendin wil zijn.

8. Je bent te aardig

Soms vinden mannen het moeilijk om een vriendin te houden, ook al zijn ze vrijgevig en steunen ze hun vriendin. Als dit voor jou geldt, dan ben je waarschijnlijk te aardig en word je als vanzelfsprekend beschouwd.

Je hoeft echt geen deurmat te zijn en alles te doen wat zij graag wil, voordat ze je leuk gaat vinden. Als ze over een uur wil afspreken en je hebt een belangrijke afspraak die avond, zeg haar dan zeker dat je niet kunt.

Uiteindelijk is een vrouw op zoek naar een man voor wie ze respect kan hebben en die ze kan bewonderen. Als jij continu haar belangen stelt boven die van jezelf dan kom je over als onbelangrijk en ben je zo vergeten.

9. Te snel te intiem worden

Over het algemeen willen vrouwen zeker zijn van een man voordat ze intiem worden. Dus een van de meest voorkomende reden waarom ze een man afwijzen als mogelijke partner, is omdat hij probeert lichamelijk intiem met haar te worden, voordat zij heeft laten merken dat ze ervoor open staat.

Herhaaldelijk een vrouw even aanraken, haar middel of haar hand proberen te pakken of haar op de mond kussen, zonder dat ze ervoor open staat. Dat zijn veelvoorkomende manieren waarop mannen het verprutsen, terwijl ze zelf denken dat ze sexy en begerenswaardig overkomen als ze proberen om lichamelijk intiem te worden. In werkelijkheid komen ze over als irritant en wanhopig.

10. Je “vergeet” de wc-bril naar beneden te doen

Het klinkt misschien ongeloofwaardig, maar dit soort “kleine” dingen kan een vrouw helemaal gek maken. Dit kan het verschil uitmaken tussen een eenmalige date of een relatie.

Dus als je bij haar thuis bent en haar spullen gebruikt, zorg dan dat je er voorzichtig mee omspringt en op een manier die zij gewend is. Anders ben je al heel snel je spullen weer aan het inpakken en terug in het vrijgezelle leven.

Wat kun je nog meer doen om wel een vriendin te krijgen?

Ik ga ervan uit dat je echt een vriendin wilt, anders was je hier immers niet.

Laatst was ik op de website van Jeroen Jacobs. Hij heeft een methode ontwikkeld waarmee je succesvol jouw droomvrouw kunt vinden, haar tot je aantrekken en een relatie met haar kunt aangaan. Natuurlijk zonder manipuleren of andere achterbakse trucs. Je kunt er direct mee aan de slag!

Stel je eens voor dat je een stabiele relatie hebt met de vrouw van jouw dromen. Hoe geweldig zou het zijn als de methode van Jeroen Jacobs hiervoor zou kunnen zorgen?

Als je graag een vriendin wilt, kan ik je de website van Jeroen Jacobs van harte aanbevelen.

 

Klik snel hier om naar de website van Jeroen Jacobs te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk in de liefde toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *