Hoe verleid je een man? 15 tips om hem te verleiden!

Het lijkt misschien heel erg moeilijk om een man te verleiden, vooral als je niet op de hoogte bent van de juiste verleidingstechnieken. In dit artikel ga ik je 15 tips geven hoe je een man verleidt. Je gaat leren hoe je hem helemaal in vuur en vlam zet. Lees dus snel verder voor het antwoord op de vraag: “Hoe verleid je een man?”. Met deze tips zorg je ervoor dat hij alleen nog maar aan jou denkt!

Hoe verleid je een man

1. Hoe verleid je een man? Door veelvuldig oogcontact te maken

Een van de dingen aan jou die een man het eerst zal opvallen, zijn je ogen. Veel mannen verdrinken graag in de ogen van een vrouw die ze net hebben ontmoet. Zelfs voordat ze haar decolleté bekijken of naar de rest van haar lijf. Zonder iets te zeggen kun je sexy, mysterieus en opwindend zijn, door alleen je ogen te gebruiken. Gebruik dit in je voordeel door hem te verleiden met veelvuldig oogcontact.

Zorg dat je hem in de ogen kijkt als hij praat en ook op momenten dat niemand van jullie iets zegt. Houd zijn blik nog een of twee tellen vast als het ongemakkelijk begint aan te voelen. Dit is misschien best lastig in het begin, maar je zult zien dat dit steeds makkelijker gaat als je het vaker doet.

2. Verleid hem door kleding te dragen die bij je figuur past

Veel mannen worden aangetrokken door uitdagende kleding. Toch kun je veel meer indruk maken als je kleding draagt die bij je figuur passen, dan dat je kleding uitzoekt die zo bloot mogelijk is.

Of je nu gevuld bent of atletisch, als je kleding draagt die jou goed staat (of ze nu veel of weinig bloot laten zien), dan is dat een fantastische manier om de aandacht te trekken van een man. Als je een mooie voorgevel hebt, benadruk deze dan met een jurk of top die wat decolleté laten zien. Als je mooie benen hebt, draag een korte rok met hoge hakken.

Wees niet bang dat je kleding wat te raden overlaat als je een man wilt verleiden. Als je meteen alles laat zien wat je in huis hebt, dan kan hij de indruk krijgen dat je sletterig bent. Dat is nou net niet de bedoeling. Als je je benen laat zien, laat dan wat minder bovenlijf zien en omgekeerd.

3. Hoe verleid je een man? Verleid hem met een glimlach

Mannen houden van vrouwen die lachen. Een oprechte glimlach trekt de aandacht van een man. Een oprechte glimlach helpt eraan mee dat hij alleen maar oog voor jou heeft.

Dit geldt nog extra als je naar hem lacht om iets wat hij heeft gezegd of gedaan. Neplachen tellen niet, de meeste mannen zien dat al van kilometers afstand. Laat je stralende lach zien als je met hem praat. Laat hem merken dat je geniet van zijn gezelschap en dat je een gelukkig mens bent.

4. Verleid hem door intieme vragen te stellen en intieme informatie te geven

Hij zal niet hoteldebotel op je worden door over het weer praten of over welk elftal de beste keeper heeft.

Als je een man probeert te verleiden, probeer dan intieme vragen te stellen. Geef ook intieme informatie aan hem als jullie praten.

Als je het op een natuurlijke manier ter sprake kunt brengen, kun je hem bijvoorbeeld vragen wat hij echt opwindend vindt. Vertel hem dan ook iets intiems. Vertel bijvoorbeeld hoe fijn je het vindt om met een man te dansen of wat je het meeste in een mannenlijf aantrekt.

5. Hoe verleid je een man? Met je lichaamstaal

Je lichaamstaal is veel duidelijker dan woorden als je je interesse in een man wilt tonen.

Gebruik je lichaamstaal in je voordeel als je hem aan het verleiden bent. Laat hem heel duidelijk merken dat je in hem geïnteresseerd bent. Naast oogcontact maken en glimlachen, kun je ook richting hem leunen. Als hij jou ook ziet zitten, zal hij hetzelfde gaan doen.

6. Hoe verleid je een man? Door je niet helemaal op hem te storten

Veel mannen knappen af op vrouwen die ze wanhopig vinden.

Als je jezelf op hem stort door een ongepaste belangstelling voor hem te hebben (obsessief in plaats van speels), kan dat het tegenovergestelde van verleidelijk zijn. Je kunt hem zelfs al afstoten voordat je de kans krijgt om iets te proberen. In plaats van je op hem te storten, toon je beter je belangstelling in hem op een flirterige manier, zonder te overdrijven.

7. Verleid een man door hem vaak aan te raken

Als je een man verleidt, raak hem dan vaak aan op een subtiele manier. Zorg ervoor dat het lijkt alsof het per ongeluk gebeurt. Als je hem continu of op een onnatuurlijke manier aanraakt, dan kan hij afknappen of het gevoel krijgen dat je hem verstikt.

8. Verleid een man door te zorgen dat dat je alleen met hem bent

Als je met vriendinnen op stap bent, zorg dan dat je even met hem alleen bent.

Stel voor om samen naar de bar te gaan om iets te drinken of daag hem bijvoorbeeld uit voor een potje biljarten. Als je alleen met hem bent, geeft je dat niet alleen meer vrijheid om met hem te flirten, maar het helpt hem ook om in de stemming te komen voor wat je dan ook van plan bent, zonder dat jullie worden afgeleid.

9. Verleid hem door sexy berichten te sturen

Als je elkaars telefoonnummer hebt, kun je een man makkelijker verleiden met sexy berichten of Snaps. Creëer jullie eigen privéwereldje door met hem te flirten via tekstberichten of door hem uitdagende (maar niet al te onthullende) foto’s te sturen via iets als SnapChat, zodat de foto’s ook weer gewist worden, al is een screenshot natuurlijk zo gemaakt.

Stuur hem een bericht en laat hem weten dat je aan hem denkt, of stuur een foto dat je bij het zwembad zit. Dit helpt zijn verbeelding op gang en stuurt hem in de juiste richting.

Zelf kun je er ook opgewonden van raken.

10. Verleid een man door een ongemakkelijke sfeer te creëren

Ongemakkelijke stiltes en situaties kunnen interessante, en effectieve, manieren zijn om seksuele spanning met een man op te bouwen.

In plaats van dat je een vreemde stilte probeert te doorbreken, doe je een paar tellen niks om een beetje spanning op te bouwen als je hem verleidt. Je kunt ook ongemakkelijke situaties creëren door hem met je lichaam aan te raken als je langsloopt of door “per ongeluk” iets voor hem te laten vallen en je dan te bukken om het op te rapen.

11. Verleid hem door je zonder hem te vermaken

Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar als je je vermaakt zonder de man in wie je geïnteresseerd bent, kan dat ervoor zorgen dat hij meer tot je wordt aangetrokken.

Als je een man laat zien dat je onafhankelijk bent en dat je in staat bent jezelf goed te vermaken zonder dat hij erbij is, dan zegt dat twee dingen: je hebt hem niet nodig om jezelf te vermaken en je bent interessant voor anderen. Een man verleiden, is meer dan alleen maar sexy zijn als hij erbij is. Het is ook ervoor zorgen dat hij aan je denkt als je niet bij hem bent.

12. Verleid hem door hem een beetje moeite te laten doen, maar niet te veel

De meeste vrouwen weten dat mannen graag achter een vrouw aanzitten. Ze willen alleen niet het gevoel krijgen dat het doel onbereikbaar is. Veel mannen hebben graag dat er genoeg ruimte is om achter een vrouw aan te zitten. Hij ziet dan wel graag dat het doel bereikbaar is, dus dat hij een kans bij je maakt.

Als je een man verleidt, is het prima als je hem een beetje moeite laat doen voor jouw tijd en aandacht. Laat hem zich alleen niet uit de naad werken terwijl daar bijna niets tegenover staat. Als je dan doet, wordt zijn belangstelling voor jou eerder minder dan meer.

13. Verleid hem door zelfvertrouwen, geen onzekerheden

Mannen houden van vrouwen met zelfvertrouwen. Iedereen is wel wat onzeker over zichzelf, maar als je hem deze kant van jou laat zien, dan kan dat vrij onaantrekkelijk voor hem zijn.

Dus probeer niet te klagen over hoe ontevreden je met je billen bent, of te vragen of je dik lijkt in deze kleren. Laat negatieve gedachten over jezelf, je baan, en je familie thuis. Neem alleen de beste versie van jezelf mee als je een man probeert te verleiden.

14. Verleid hem door positief te zijn en te lachen

Je laat zelfvertrouwen en geen onzekerheden zien en tegelijkertijd houd je de gesprekken met hem positief. Dus geen geklaag over het werk, of die vriendin die vorig weekend een mes in je rug stak. Veel mannen hebben meer belangstelling voor vrouwen die het glas zien als halfvol en ontwijken negatieve vrouwen waar ze een rotgevoel van krijgen.

Praat liever over dat leuke feest waar je pas geweest bent of hoe blij je bent met die promotie op je werk.

15. Verleid Hem door Nicole Nieuwstraat

Met bovenstaande tips kom je al een heel eind, maar als je echt alles wilt weten over het verleiden van mannen, dan moet je echt eens een kijkje nemen op de website van Nicole Nieuwstraat. Nicole Nieuwstraat heeft een uitgebreide gids geschreven over het verleiden van mannen.

Je leert onder andere waar je een goede man vindt, hoe je hem verleidt, wat je moet doen als je merkt dat hij naar andere vrouwen kijkt, hoe je de vrouw wordt op wie mannen alleen maar smoorverliefd kunnen worden, welke kleding past bij welk figuur, wat de allerbelangrijkste mannenverjager is die er bestaat, en hoe jij deze fout absoluut nooit gaat maken, hoe je met flirten de juiste boodschap afgeeft (“ik ben geïnteresseerd”, in plaats van “ik wil seks”), hoe je snel weet of een man emotioneel beschikbaar is of niet, en nog heel veel meer.

Ik ga ervan uit dat je echt een man wilt verleiden anders had je niet gezocht naar iets als “hoe verleid je een man”. In dat geval kan ik je de website van Nicole Nieuwstraat van harte aanbevelen.

Klik direct hier om naar de website van Nicole Nieuwstraat te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk en succes toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *