Vrouwen versieren? 10 manieren om een vrouw verliefd te maken!

Als je een vrouw ontmoet en je hebt een aantal dates met haar, dan leer je haar beter kennen. Je voelt je misschien meer verbonden met haar. Misschien ben je wel verliefd aan het worden. Misschien wil je zelfs een langdurige relatie met haar. Maar haar gevoelens voor jou kunnen voor jou nog steeds een raadsel zijn. Je weet niet eens zeker of je wel goed bezig bent. Hoe kun je nu ervoor zorgen dat ze verliefd op je wordt? Hoe kun je haar verliefd op je maken? Hier volgen 10 manieren van vrouwen versieren, hoe je haar verliefd maakt. Uiteindelijk zal ze vast helemaal in vuur en vlam staan voor jou!

Vrouwen versieren? 10 manieren om een vrouw verliefd te maken uitgelicht

Vrouwen versieren, manier 1: Gedraag je volwassen

Je hoort vaker dat vrouwen eerder volwassen worden dan mannen. Vrouwen klagen dan ook vaker dat mannen zich onvolwassen gedragen. Wil je vrouwen versieren, maak dan indruk op haar door de manier waarop je met situaties omgaat en hoe je naar alles kijkt. Laat haar zien dat je verantwoordelijk met geld omgaat of serieus bezig bent met je carrière. Laat ook zien dat je helder en rationeel denkt als jullie het niet eens zijn en allebei iets anders willen. Gedraag je dus op een volwassen maneir bij het vrouwen versieren.

Vrouwen versieren, manier 2: Hofmakerij

Zorg dat ze een goed gevoel krijgt door de romantiek in de relatie in leven te houden. Dit hoeft echt niet veel te kosten. Natuurlijk houden alle vrouwen van bloemen en cadeautjes, maar je kunt ook dingen doen die je relatie verbeteren zonder dat dat veel geld kost. Schrijf iets op een post-it kaartje of stuur haar een sentimentele kaart. Bel haar op en zeg dat je aan haar denkt en niet kan wachten tot je haar weer ziet. Wees attent en zorg dat ze zich geliefd en bijzonder voelt. Vrouwen versieren en hofmakerij zijn een goede combinatie!

Vrouwen versieren, manier 3: Wees trouw

Geef haar geen enkele gelegenheid om aan jou te twijfelen. Laat haar weten dat je alleen oog hebt voor haar. Laat haar merken hoe belangrijk zij en jullie relatie voor jou zijn. Als je iemand kunt vertrouwen en echt op iemand kunt rekenen, dan is dat een heel erg krachtig gevoel. Heel veel mensen uiten diepe gevoelens om daarna hun partner te bedriegen. Vertel het haar niet alleen, maar laat ook zien dat ze op jou kan rekenen. Wil je succesvol vrouwen versieren, dan moeten ze zich veilig voelen. Zodra dat is gelukt, dan wordt de relatie een stuk dieper.

Vrouwen versieren, manier 4: De tijd samen met haar is kostbaar

Maak duidelijk dat je de tijd samen echt waardeert, ongeacht wat jullie samen doen. En bewijs het! Als ze je bijvoorbeeld onverwacht vertelt dat ze je graag wil zien, omdat ze eerder klaar is met werken en jij had al andere plannen, zeg ze dan af voor haar. Dat betekent niet dat je maar op afroep beschikbaar bent en de rest moet laten vallen, maar wel dat je af en toe iets opoffert om bij haar te kunnen zijn. Als ze jou smeekt om een film te komen kijken en je had met vrienden afgesproken, doe het dan voor haar en laat haar dat subtiel merken. Ze zal je er zeker voor belonen! Vrouwen zijn er ook dol op als je meidendingen met ze doet, zoals shoppen voor lingerie en dat je niet bang bent voor je mannelijkheid. In hun ogen ben je juist extra mannelijk!

Vrouwen versieren, manier 5: Geef haar complimenten

Je hoeft echt niet te overdrijven door keer op keer te zeggen hoe goed ze eruitziet of hoe prachtig haar haar is of wat voor mooie kleren ze aanheeft. Een compliment heeft meer effect als het oprecht is, op het juiste moment en zo maar uit het niets. Ook al houdt een vrouw er altijd van om te horen dat ze er goed uitziet, je kunt dat niet continu tegen haar zeggen. Uiteindelijk heeft het dan geen effect meer. Een compliment wordt gewaardeerd als er een element van verrassing en van diepgang in zit. Door een compliment als dit, dat oprecht wordt gegeven, zal ze zich helemaal geweldig voelen. En dat komt dan door jou…

Vrouwen versieren, manier 6: Lachen

Humor is je beste vriend. Als ze geniet van jouw gezelschap en ernaar uitkijkt om jou weer te zien, dan word je al snel een verslaving. En dat is precies wat je wilt bereiken. Dit gaat niet over haar aan het lachen maakt met moppen, grappen en grollen zodat ze jou hilarisch vindt. Dit gaat over op dezelfde golflengte zitten en ook genieten van elkaar gevoel voor humor. Of dat jullie dezelfde gebeurtenissen grappig vinden of dezelfde comedyseries leuk vinden, waarover jullie dan praten en helemaal in een deuk liggen. Dezelfde grap leuk vinden, samen lachen, zorgt er allemaal voor dat jullie je meer verbonden voelen met elkaar. Dat voelt goed!

Vrouwen versieren, manier 7: Ontdek waar ze opgewonden van wordt

En gebruik dat in je voordeel. Ontdek van welk soort aanrakingen ze opgewonden wordt, hoe ze gekust wil worden. Nooit haar pushen om seks met je te hebben of haar zich ongemakkelijk laten voelen door te snel te willen gaan. Laat haar zien wat ze voor effect op je heeft, maar houd je passie onder controle als ze op de rem trapt. Laat haar het tempo bepalen. Wees er bovendien zeker van dat ze begrijpt dat je, ondanks je sterke verlangens naar haar, haar grenzen respecteert. Heb respect voor haar en haar lichaam en ze zal jou alleen maar nog meer waarderen.

Een vrouw vindt het geweldig als ze ziet hoe sterk ze jou opwindt en dat jij toch bereid bent om het rustig aan te doen uit respect voor haar. Als jullie vrijen, kus en streel haar dan niet alleen maar als voorspel voor seks. Doe dat gewoon zodat zij zich bijzonder kan voelen, en omdat jij die boodschap aan haar wilt overbrengen en zij zal jou alleen al om die reden aanbidden.

Vrouwen versieren, manier 8: Geef haar ruimte

Wees niet bezitterig. Laat haar geen verantwoording aan jou afleggen wat ze allemaal doet. Laat haar merken dat je haar vertrouwt. Verwacht niet dat ze al haar vrije tijd met jou doorbrengt. Laat haar ook haar eigen leven leven. Vaak maken mensen de fout in een relatie om elke minuut van de dag samen door te willen brengen. Ze raken zo hun vrienden kwijt en ook hun eigen identiteit. Laat haar gewoon zichzelf blijven.

Vrouwen versieren, manier 9: Luister naar haar en doe er iets mee

Je onthoudt klein dingetjes die ze jou vertelt en laat haar dat op het juiste moment merken. Misschien heeft ze ooit wel eens gezegd dat ze graag kippensoep heeft als ze verkouden is. En daar kom jij met kippensoep als ze aan het snotteren is. Of ze heeft je verteld dat ze een bepaald voorgerecht in een bepaald restaurant erg lekker vindt. De volgende keer dat jullie erheen gaan, bestel je dat voor haar om haar te verrassen. Ze krijgt dan het gevoel dat je echt naar haar luistert en dat je de moeite neemt om er iets mee te doen om haar gelukkig te maken.

Vrouwen versieren, manier 10: “Ik hou van jou”

Ook al zou ze de boodschap door moeten hebben, doordat je het laat merken. Toch is er reden genoeg om het ook luid en duidelijk te zeggen. Vertel haar hoe belangrijk ze is voor jou. Denk er wel even over na wanneer je deze vier woorden gaat zeggen. Als je het te snel doet, kan ze het misschien wel eens niet serieus nemen dat je zo snel al zo’n diepe gevoelens voor haar zou hebben. Daarna is het niet alleen een kwestie van het juiste moment uitkiezen, maar van elk moment laten tellen.

Je hoeft niet te wachten tot je haar aan het zoenen bent of met haar in bed ligt. Als je het zegt, terwijl ze het het minst verwacht, dan wordt het nog extra bijzonder. Misschien vertelt ze jou wel iets en word jij overspoeld door gevoelens, vertel haar dat dan op dat moment. Ze zal het echt niet erg vinden dat je haar daarvoor in de rede valt!

Vrouwen versieren – Verover Jouw Droomvrouw

Met het bovenstaande heb je de basis in handen voor succesvol vrouwen versieren en om er dus voor te kunnen zorgen dat een vrouw verliefd op je wordt.

Natuurlijk valt er veel meer te zeggen over vrouwen versieren, dan wat in dit artikel past. Ik ga ervan uit dat je echt alles hierover wilt weten, anders was je hier immers niet terechtgekomen. In dat geval kan ik je Verover Jouw Droomvrouw van harte aanbevelen. Het gaat in detail in op al het bovenstaande en meer dan dat.

Je leert dan onder andere:

  • Wat de beste plekken zijn om een goede vrouw tegen het lijf te lopen.
  • Hoe je een vrouw als een magneet aantrekt.
  • Welke fatale fout 90% van de mannen keer op keer maakt bij vrouwen.
  • Hoe je de angst voor een afwijzing overwint en zelfvertrouwen krijgt in elke sociale situatie.

En nog heel veel meer.

Klik hier om direct naar de website van “Verover Jouw Droomvrouw” te gaan >>

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *