Een man verliefd maken? 12 tips om hem smoorverliefd op je te maken!

Wil jij een man voor altijd verliefd op je maken? Waarschijnlijk vraag je jezelf af hoe je dit doet omdat je een man heel erg leuk vindt en je wilt graag dat hij hetzelfde voor jou gaat voelen.

Het is de man van je dromen, en je bent stapel op hem. Je wilt hem liever vandaag dan morgen bij je hebben, maar helaas zit dat er nog niet in. Je hebt er zowat alles voor over als hij maar achter je aankomt, tot je aangetrokken wordt en helemaal stapel verliefd op je wordt, maar dat lijkt nog een flinke onderneming te worden.

In dat geval is dit artikel voor jou geschreven. Je leert hier een aantal basisdingen (en niet-zo-basisdingen) die je kunt doen om een man aan te trekken en verliefd op je te maken.

man verliefd maken

1. Maak een man verliefd door hoop te blijven houden

Blijf hoop houden. Als je een man verliefd wilt maken, moet je altijd hoop blijven houden. De hoop verliezen, is schadelijk, niet alleen als je het hart van een man wilt veroveren, maar bij alle dingen in het dagelijks leven.

Hoop op het beste, maar blijf wel realistisch. Als je achter een man aanzit in de hoop dat hij verliefd op je wordt, zijn er twee mogelijke resultaten.

 1. Hij wordt ook verliefd op jou.
 2. Hij wijst je avances af.

Als je de liefde van een man wilt, dan is het belangrijk om hoop te blijven houden en positief te blijven. (Iedereen is namelijk aantrekkelijker als hij of zij goede, positieve vibes uitstraalt.) Maar verlies jezelf er niet in. Ook hij heeft gevoelens en een vrije wil!

Hij is misschien wel net zo geïnteresseerd in jou als jij in hem. Put je motivatie uit deze hoop en onderneem stappen om te ontdekken of dat echt het geval is. Je weet het nooit echt zeker, tot je geprobeerd hebt om hem te vangen.

Je moet er echter ook rekening mee houden dat het anders kan lopen. Als deze man niet de juist is voor jou, dan komt er ook weer een andere man op je pad. Verlies de hoop niet!

2. Een man verliefd maken door jezelf te zijn

Wees jezelf als je een man verliefd probeert te maken. Het is belangrijk dat je jezelf bent en je niet anders voordoet als je bent. Als je je namelijk anders voordoet dan je bent, dan maak je het jezelf alleen maar moeilijk.

Als je probeert om niet jezelf te zijn, dan geef je een duidelijk signaal af dat je niet tevreden bent met jezelf. Veel mannen hebben deze tekortkoming snel in de gaten en verliezen dan hun belangstelling. Waarom zouden zij wel tevreden met jou moeten zijn als je dat zelf niet eens bent?

Je kunt de schijn misschien wel een aantal weken ophouden, misschien ook wel maanden en zelfs jaren. Toch zul je het uiteindelijk zat worden om je ware aard te verbergen. Hij zal het zat worden om te proberen te ontdekken wie je echt bent, hoe je echt bent en wanneer je echt oprecht bent.

Dus:

 • Als je een belangrijke baan hebt, doe je dan niet dom voor.
 • Als je een hekel aan hoge hakken hebt, draag dan geen stiletto’s.
 • Je hond zit altijd voorin in de auto en slaapt bij jou in bed? Daar moeten jullie dan echt over praten.
 • Heb je kinderen? Dat is ook iets dat je beter meteen kunt vertellen.
 • De beste relatie is een lange relatie. Als een man helemaal hoteldebotel verliefd op je wordt, dan wil je dat dat zo blijft, dus wees jezelf vanaf het begin.

3. Een man verliefd maken door je bewust te zijn hoe je eruitziet

Verspeel geen kansen door er onverzorgd bij te lopen. Hoe je eruitziet kan je maken of breken als het om daten gaat. Om een man een plezier te doen en om hem in jou geïnteresseerd te maken, is het belangrijk dat je er representatief uitziet. Wee je bewust van wat je aanhebt, of je haar schoon is of niet, en of je gepast gekleed bent.

Natuurlijk wil je er sexy uitzien voor de man die je verliefd wilt maken, maar sexappeal is niet per se hetzelfde als superstrakke kleding en een diep decolleté. Een spijkerbroek en een T-shirt en haren die door de war zijn van de wind, kan net zo sexy zijn als gelakte nagels en een formele outfit. Wat het belangrijkste is? Voel je zelfverzekerd, op je gemak en goed over jezelf.

Manieren om je goed te voelen en er goed uit te zien:

 • Kies kleding en een stijl die past bij de gelegenheid.
 • Kies kleding uit die past bij de gelegenheid, maar waarin jij je wel op je gemak voelt.
 • Doe je best om er op je best uit te zien, ongeacht waar je naartoe gaat.
  Je weet nooit wanneer je de man van je dromen tegenkomt, of het nu de man is achter wie je aanzit of niet!

Dus, voor je je huis uitstormt om het missende ingrediënt te kopen voor je diner voor één, trek je eerst iets anders aan dan die groezelige trui!

man verliefd maken 3

4. Luister ook, praat niet alleen maar!

Als je een man een plezier wilt doen en verliefd op je wilt maken, is het belangrijk dat je luistert. Praat niet alleen maar. Als je maar blijft praten als je nerveus bent, zoek dan een andere manier om met je zenuwen om te gaan.

Veel vrouwen maken de fout om meer te praten dan te luisteren als ze bij een potentiële mannelijke partner in de buurt zijn. Niet alleen vrouwen natuurlijk. Veel mannen doen precies hetzelfde. Maar dit is wel een hele grote fout die je heel gemakkelijk de man van je dromen kan kosten.

Zelfs een man van weinig woorden heeft zeker ook iets te melden. Iedereen vindt het leuk om gehoord te worden. Als je de hele tijd maar blijft praten en praten zonder dat je hem de kans geeft om iets te zeggen, dan zal hij waarschijnlijk teleurgesteld zijn. Als je het hem moeilijk maakt om iets te vertellen, dan kan dat je kans verkleinen om hem verliefd te maken.

5. Toon je zelfvertrouwen om een man verliefd te maken

Als je jezelf leuk vindt, maak je het gemakkelijk voor hem om dat ook te doen. Je bent een goede persoon met hele bijzondere kwaliteiten. Wees zeker van jezelf dat je het waard bent om geliefd te zijn.

Zelfvertrouwen is cruciaal. Natuurlijk, er zijn vrouwen die er een sport van hebben gemaakt om mannen aan de haak te slaan door het slachtoffer uit te hangen of het hulpeloze vrouwtje.

Zonder zelfvertrouwen loop je het risico om alleen achter te blijven. Als je wilt dat een man jou leuk vindt, dan moet je genoeg zelfvertrouwen hebben dat je uiteindelijk zonder angst op hem afstapt.

6. Kijk vriendelijk, lach en maak hem verliefd

Als je werkt aan manieren om een man verliefd op je te maken, dan is het essentieel om een vriendelijk gezicht op te zetten en te lachen. Geen onvriendelijke gezichten dus. Wees zo extravert, vriendelijk en sociaal als je durft te zijn.

De meeste mannen houden van vrouwen met een gevoel voor humor en van wie ze een goed gevoel krijgen over zichzelf. Vertel hem leuke verhalen en wees niet bang om te lachen. Drijf het niet zo ver door dat je de komiek gaat uithangen. Het is fantastisch om een partner te hebben die vrolijk en extravert is, maar weinig mensen zitten erop te wachten om samen te leven met een komiek.

man verliefd maken 6

7. Geven en niet alleen nemen

Je moet ook geven en niet alleen nemen om te kans te vergroten dat hij verliefd op je wordt. Een man kan gemakkelijk het verschil zien tussen een vrouw die iets van hem wil en een vrouw die om hem geeft.

Er zijn zeker vrouwen die het om geld te doen is (de golddiggers). Onderscheid jezelf van de typische golddigger en laat hem zien dat je zijn liefde wil en niet zijn geld of andere materiële zaken.

8. Laat hem wat extra moeite doen

Laat hem ook wat extra moeite doen. Als je achter een man aan blijft zitten terwijl hij gewoon zijn ding blijft doen, dan kom je zeer waarschijnlijk over als een wanhopige vrouw. Het is niet goed om altijd voor hem beschikbaar te zijn. Dan kan hij zich gaan vervelen en dat moet je voorkomen.

In plaats daarvan, geef je hem de ruimte om avances richting jou te maken. Mannen houden van de spanning van de jacht. Vang zijn blik en zijn aandacht en laat hem dan wat moeite doen om jou te veroveren. Laat hem merken hoeveel hij jou mist als je er niet bent.

Zodra hij merkt dat hij verliefd op je begint te worden, zal hij zeker wat doen om jou te krijgen.

9. Kom te weten (en begrijp) wat hij doet

Dit kan jouw kansen om zijn hart te winnen drastisch vergroten. Grijp kansen om betrokken te worden bij wat hij doet. Vraag hem of hij hulp nodig heeft. Als hij ontdekt dat je echt belangstelling hebt in zijn plannen, dan zal hij zien dat je om hem geeft en dat je een goede partner zou kunnen zijn.

10. Maak een man verliefd door geduldig te zijn en hem niet onder druk te zetten om belangrijke beslissingen te nemen

Geduld is een schone zaak. Wees geduldig en neem je tijd als je een man verliefd probeert te maken. Verwacht niet dat hij meteen verliefd wordt en ja zegt op je avances.

Veel mannen hebben echt tijd nodig om te besluiten of hij eraan toe is om een relatie met jou aan te gaan of niet. Als hij je leuk vindt, laat hij je dat merken. Maar zet hem nooit onder druk om snel te beslissen of hij je leuk vindt of niet.

11. Wees niet bezitterig

Wees niet te bezitterig. Veel vrouwen maken de fout dat ze veel te bezitterig zijn voordat hij zelfs maar zijn liefde kenbaar heeft gemaakt. Als dit het geval is, probeert ze misschien om hem te beschermen tegen andere vrouwen, zodat zij de enige vrouw in zijn leven blijft.

Bezitterigheid is niet alleen onaantrekkelijk, maar kan extreem toxisch en schadelijk zijn voor zowel jou als je mogelijke partner. Dit is een strategie die alleen maar kan falen. Geef hem de ruimte om te beslissen wat het beste is voor hem. Als jij de ware bent voor hem, dan zal hij zeker voor je vallen.

12. Vertoon goed gedrag

Goed gedrag is noodzakelijk als je wilt dat een man van je gaat houden. Niemand wil iets te maken hebben met iemand die niet te vertrouwen is. Mannen houden van gedisciplineerde vrouwen en niet van watjes.

Gedraag je volwassen naar hem en wees respectvol naar hem, zoals jij ook verwacht dat hij respectvol naar jou is. Heb ook respect voor jezelf en je normen en waarden. Weet wie je bent en waar je voor staat.

Als je eerlijk tegen jezelf kunt zijn en al deze kwaliteiten laat zien, dan zal je perfecte match zeker verliefd op je worden.

Meer info

Verleid hem en laat hem voor altijd van je houden, geeft antwoord op al je vragen hoe je een man verliefd maakt en voor altijd van je laat houden. (tip!)

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *