3 redenen waarom vrouwen jou afwijzen

Afgewezen worden is misschien wel de grootste angst voor mannen bij het benaderen van vrouwen. Als je wilt leren hoe je afwijzingen helemaal kunt voorkomen, dan ben je niet aan het juiste adres.

Nou vooruit, omdat je zo aandringt: ga niet naar buiten om mensen te ontmoeten. Kom zelfs helemaal je huis niet meer uit, zodat niemand jou kan afwijzen. Gemakkelijk toch?

Ik ga ervan uit dat dat (gelukkig!) geen optie is voor jou. In dat geval moet je weten dat je altijd wel eens een keer wordt afgewezen in je leven, wie je ook bent en wat je ook doet.

Gelukkig is er ook goed nieuws. Er zijn manieren om je kans op een afwijzing zo klein mogelijk te maken. Daarvoor moet je wel eerst weten waarom dat gebeurt. In dit artikel leer je de drie belangrijkste redenen waarom je kunt worden afgewezen en wat je daaraan kunt doen.

3 redenen waarom vrouwen jou afwijzen

Reden 1 waarom vrouwen je afwijzen: Jouw manier van denken

De belangrijkste reden waarom mensen worden afgewezen is vanwege hun manier van denken. Ze leven vanuit schaarste en dat wordt pijnlijk duidelijk bij hun omgang met anderen. Ze willen continu de goedkeuring van anderen, continu aardig gevonden worden. Daardoor loopt hun eigenwaarde elke keer een flinke deuk op als ze worden afgewezen. Het kan nog erger. Sommigen hebben zo wanhopig de goedkeuring nodig van anderen, dat ze hun eigenwaarde opofferen om het iedereen naar de zin te maken, zodat ze maar niet worden afgewezen.

Je kunt hiervan voorbeelden genoeg zien in uitgaansgelegenheden. Mannen benaderen vrouwen met de gedachte dat ze haar nodig hebben, en worden vervolgens genadeloos afgewezen. Het kan zijn dat ze wanhopig zijn en het vrouwen naar hun zin willen maken. Het kan ook dat ze compenseren voor hun tekortkomingen. Hoe dan ook, hun emotionele toestand is altijd af te lezen aan hun gedrag.

Laat me je dit vertellen: mensen zijn heel erg goed in het herkennen van behoeftig en wanhopig gedrag. De meesten reageren er op de gemakkelijkste manier op die er maar is: jou keihard afwijzen. Daarom moet je nooit slijmen of afhankelijk zijn van anderen om jou een goed gevoel te geven. Het is helemaal alleen jouw eigen verantwoordelijkheid om te zorgen voor je eigen geluk. Je kunt het nooit van anderen verwachten!

Maar als jij degene bent die waarde toevoegt aan het leven van anderen, dan willen ze jou leren kennen. Iedereen wil omgaan met een coole, interessante vent. Daarom moet het jouw missie zijn om hem te worden. Word dus een authentieke en positieve persoon. Ik weet het. Het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Vind dus dingen die jou gelukkig maken en die negativiteit uit je leven weghalen. Probeer niet om het anderen naar de zin te maken. Doe het voor jezelf en deel je positiviteit met mensen om je heen. Dit gedrag trekt anderen aan en zorgt dat ze naar je toe komen om zich te vermaken.

Reden 2 waarom vrouwen je afwijzen: Je mist de benodigde sociale vaardigheden

De tweede redenen waarom je kunt worden afgewezen, is dat je niet de benodigde sociale vaardigheden hebt. Als je moeite hebt met sociale signalen, dan heb je het moeilijk om nieuwe vrienden te maken. Om nog maar te zwijgen over het aantrekken van vrouwen.

Als je sociale signalen niet begrijpt, verdiep je dan in menselijk gedrag, lichaamstaal, psychologie, sociale dynamiek, kortom alles wat jou een beter maakt in de omgang met anderen. Zodra je hebt geleerd hoe je mensen op de juiste manier benadert, dan geeft jou dan een gigantisch voordeel ten opzichte van de gemiddelde man. Je krijgt charisma en mensen willen je leren kennen.

Nu gaan we dit toepassen op man-vrouw-interacties. Als een vrouw die je benadert, kijkt alsof ze ergens naartoe moet, dan ben je waarschijnlijk te opdringerig (waardoor je wanhopig overkomt). Dus doe een stapje terug en geef haar wat lucht, zodat ze zich meer op haar gemak bij jou kan voelen. Als ze echter naar je blijft kijken, je blijft aanraken, dan is dit een duidelijk signaal dat ze in je geïnteresseerd is en dan moet je handelen.

De benodigde sociale vaardigheden leren, helpt je echt om zo min mogelijk te worden afgewezen door anderen. Het maakt dat je met kop en schouders uitsteekt boven de rest. Dat is ook een belangrijke reden waarom mannen met uitstekende sociale vaardigheden normaal veel minder vaak worden afgewezen. Ze weten gewoon wat ze in een bepaalde situatie moeten doen en hoe ze een goede indruk achter moeten laten.

Reden 3 waarom vrouwen je afwijzen: Toeval

Je kunt aan je sociale vaardigheden werken wat je wilt, maar er is altijd een ding waar je geen invloed op hebt. Dat is namelijk toeval. Soms mogen mensen je gewoon niet en dan kun je daar niks tegen doen. Misschien doe je ze wel denken aan iemand aan wie ze een hekel hebben. Of misschien heeft de ander een slechte dag. Het kan ook dat het gewoon etterbakken zijn die een hekel aan iedereen hebben. Feit blijft, je kunt goed zijn met mensen, maar er kunnen ontelbare dingen tegen je werken.

Waarom zou je dan moeite doen als het toch maar afhangt van toeval? Eigenlijk zou je het antwoord op deze vraag al moeten weten (je doet het voor jezelf), maar een beter mens worden geeft jou een voordeel over elke gemiddelde andere man. Denk maar na wie ze liever hebben: De gemiddelde aardige man, die wel interessant kan zijn, maar meestal vrij saai in de omgang is, of die bijzondere charismatische man met wie je je altijd kunt vermaken?

Hoe dan ook, wat je ook besluit te doen, toeval blijft! Je zult mensen tegenkomen die jou gewoon niet mogen. Het enige wat je kunt doen, is om daarmee om te leren gaan. Het beste advies wat ik je kan geven in deze situatie, is om te veranderen wat je kunt veranderen (je sociale vaardigheden en je manier van denken) en je niet druk te maken over waar je geen invloed op hebt (toeval).

Conclusie

Het belangrijkste om te onthouden over afwijzing is dat het geen invloed op jouw leven mag hebben. Als je al je belangrijke beslissingen baseert op de kans om afgewezen te worden, dan zul je nooit die droombaan krijgen, nooit je doelen bereiken en nooit de vrouw vinden die je altijd gewild hebt!

Een afwijzing kan best even pijn doen, maar de gedachte dat je een kans op iets geweldigs hebt laten schieten, blijft je voor altijd bij. Dus, ga voor de dingen die je nerveus of bang maken, want meestal zijn ze de moeite waard.

Als je hier alleen maar kwam voor tips hoe je afwijzing van vrouwen kunt vermijden of als je echt vrouwen wilt aantrekken als een baas, dan kan ik je de website van Verover Jouw Droomvrouw van harte aanbevelen.

Op jouw succes!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *