11 signalen dat hij geïnteresseerd is na de eerste date

Je hebt het idee dat jullie eerste date goed ging, maar je weet niet zeker of hij in je geïnteresseerd is. Dan is het tijd om je te verdiepen in de signalen dat hij geïnteresseerd is na de eerste date.

Het leuke van een eerste date is dat niemand weet wat er gaat gebeuren! Maar na afloop is het soms ook moeilijk in te schatten hoe het zit. Het is net het begin van een schaakspel en jullie wachten af wie de openingszet gaat doen.

De eerste date is altijd het spannendst. Jullie kennen elkaar niet, maar jullie zijn wel nieuwsgierig naar elkaar. Het is spannend, omdat je niet echt weet wat er gaat gebeuren. Misschien zien jullie elkaar wel voor het laatst, of misschien is dit wel het begin van een langdurige relatie.

Maar wie gaat de volgende stap nemen? In dit artikel vertel ik je de 11 meest veelbelovende signalen dat hij in je is geïnteresseerd na de eerste date.

Signalen dat hij geïnteresseerd is na de eerste date

Signaal 1 dat hij geïnteresseerd is na de eerste date: Hij zegt dat hij je weer wil zien

Als hij aan het eind van de date zegt dat hij je weer wil zien, dan wil hij je waarschijnlijk ook weer zien. Sommige mannen zeggen het alleen uit beleefdheid, maar als hij je niet meer hoeft te zien, zal hij waarschijnlijk niet doen alsof.

Signaal 2 dat hij geïnteresseerd is na de eerste date: Jij hebt de date beëindigd

Deze klinkt misschien erg vergezocht. Toch is het zo dat de meeste mannen de date kort houden en een excuus verzinnen om de date vroegtijdig te beëindigen. Je krijgt een uur van zijn tijd en daar mag je het mee doen. Maar als hij geen noodgeval heeft, dan is dat een duidelijk signaal dat hij het naar zijn zin heeft.

Signaal 3 dat hij geïnteresseerd is na de eerste date: Hij heeft de date langer laten duren

Jullie hebben voor een paar uur afgesproken, maar het lijkt dat alles erg goed gaat. Hij vraagt of je langer kunt blijven. Dit is een positief signaal! Niemand verknoeit zijn tijd met iemand in wie hij niet is geïnteresseerd. Hij had weg kunnen gaan, maar hij koos ervoor om meer tijd met jou door te brengen.

Signaal 4: Hij stuurt je een bericht na de date

Als hij je niet meteen een bericht stuurt, betekent dat niet dat hij niet in je is geïnteresseerd. Maar als hij WEL een bericht stuurt dat hij ervan heeft genoten, dan is dat een teken dat hij je graag nog eens wil zien. Als hij geen interesse had, dan zou hij er alles aan doen om duidelijk te maken dat hij geen tweede date wil.

Signaal 5: Jullie hebben plannen gemaakt voor een volgende date tijdens jullie eerste date

Dat is een goed teken! Hij heeft het al gehad over andere dingen om samen te doen of plekken om samen te bezoeken, tijdens de eerste date. Als hij een volgende date plant tijdens jullie eerste date, dan ziet het er goed uit.

Signaal 6: Hij stuurt je binnen enkele dagen een bericht

Niet elke man stuurt je meteen een bericht, zelfs als hij is geïnteresseerd. Als hij binnen een paar dagen na jullie date contact opneemt, dan wil hij op zijn minst de communicatie op gang houden. Blijf praten en kijk wat er gebeurt.

Signaal 7: Je voelt chemie

Naast hem ben jij de enige die weet hoe de date gaat. Je weet of de date goed gaat, of dat hij slecht gaat. Natuurlijk wil een goede date niet per se zeggen dat het tot iets leidt. Je weet wel dat hij geen rottijd heeft gehad.

Signaal 8 dat hij geïnteresseerd is na de eerste date: Hij flirtte met jou tijdens jullie date

Het klopt dat veel mensen flirten om het flirten, zonder dat ze verder iets willen. Maar laten we hier eens niet van uitgaan. Als je enkele signalen herkent en hij flirtte, dan heeft hij genoten van je gezelschap en is hij verliefd op je.

Signaal 9: Hij is consistent

In een relatie is het belangrijk om consistent te zijn. Als zijn daden niet consistent zijn, dan is dat een teken dat hij je niet ECHT leuk vindt. Als hij jou wel leuk vindt, dan zal hij consistent gedrag laten zien. Bijvoorbeeld hij zegt wanneer hij je gaat bellen of een bericht gaat sturen en het dan ook doet, of hij nodigt je elke week opnieuw uit voor een date, dan is dat een goed teken.

Signaal 10 dat hij geïnteresseerd is na de eerste date: Je voelt het gewoon

Wanneer iemand in je is geïnteresseerd, dan weet je dat. Je voelt het gewoon. Misschien ben je gewoon nerveus, omdat je hem leuk vindt en dat vertroebelt je beeld. Even kalmeren dus! Haal diep adem en luister naar je onderbuikgevoel. Wat zegt dat jou? Als je VOELT dat hij je leuk vindt, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Maak je niet druk, je komt snel genoeg achter de waarheid.

Signaal 11 dat hij geïnteresseerd is na de eerste date: Hij wil meer een-op-een dates met jou

Misschien zijn jullie de eerste paar keer wel op een dubbeldate geweest. Dat was erg leuk, maar nu wil hij je graag beter een op een leren kennen. Hij probeert niet meer mensen om je heen te krijgen, maar juist minder. Dat is een van de duidelijkste signalen dat hij geïnteresseerd is na de eerste date.

Hoe nu verder?

Als je signalen herkent dat hij in je geïnteresseerd is na de eerste date, dan is de kans groot dat er een tweede date komt. Wat kun je nou het beste doen om hem geïnteresseerd te houden?

Als je echt alles wilt weten over hoe je een man geïnteresseerd houdt, dan moet je echt eens een kijkje nemen op de website van Nicole Nieuwstraat. Nicole Nieuwstraat heeft een uitgebreide gids geschreven over het verleiden van mannen.

Je leert onder andere waar je een goede man vindt, hoe je hem verleidt, wat je moet doen als je merkt dat hij naar andere vrouwen kijkt, hoe je de vrouw wordt op wie mannen alleen maar smoorverliefd kunnen worden, welke kleding past bij welk figuur, wat de allerbelangrijkste mannenverjager is die er bestaat, en hoe jij deze fout absoluut nooit gaat maken, hoe je met flirten de juiste boodschap afgeeft (“ik ben geïnteresseerd”, in plaats van “ik wil seks”), hoe je snel weet of een man emotioneel beschikbaar is of niet, en nog heel veel meer.

Ik ga ervan uit dat je echt de interesse van een man wilt vasthouden, anders was je hier immers nooit terechtgekomen. In dat geval kan ik je de website van Nicole Nieuwstraat van harte aanbevelen.

Klik hier om alles te ontdekken over hoe je een man geïnteresseerd in je maakt…en houdt! >>

Ik wens je alvast heel veel geluk en succes toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *