Succesvol vrouwen aantrekken

Ze zat alleen in aan de bar in een restaurant. Haar enige gezelschap was het boek dat ze bij zich had. Ik ging zo nonchalant mogelijk in haar buurt zitten. Misschien zaten er twee krukken tussen ons in, misschien ook wel drie. Ik zou best willen vertellen wat ik tegen haar zei, maar mijn mislukte poging om grappig te zijn, kwam er zo slecht uit, dat ik niet eens meer weet wat ik heb gezegd. Ze keek me aan en er viel een moment van stilte dat zo ongemakkelijk was, dat je me in mijn kruis had kunnen schoppen en ik had het niet eens door gehad.

Haar gezicht veranderde in een oogwenk van verbaasdheid naar afgrijzen. Uit alle macht probeerde ik me uit deze situatie te redden. Ik probeerde een nieuwe, slimmere grap maken om de aandacht van mijn mislukte grap af te leiden. Maar ik kon niks bedenken.

In het verleden zou ik me uit schaamte meteen uit de voeten hebben gemaakt. Maar dit keer pakte ik het anders aan. Ik zuchtte en zei “Sorry, ik wilde bijdehand zijn. Ik wilde alleen maar hallo zeggen.”

De sfeer werd iets minder gespannen. Haar afgrijzen verdween en ze grijnsde enigsziens vriendelijk. “Ok, is goed. Het was leuk geprobeerd…denk ik.”

Ik lachte en zei: “Nee niet echt.”

Zij begon te lachen en ik ging naast haar zitten.

succesvol vrouwen aantrekken uitgelichtAdvies over succesvol vrouwen aantrekken

Je kunt overal advies vinden over hoe je vrouwen zou moeten aantrekken. Maar wat meestal genegeerd wordt, is dat aantrekking, verleiding, intimiteit, sex, hoe je het ook wilt noemen, een emotioneel proces is en geen fysiek of sociaal proces.

Je kunt de “verkeerde” dingen zeggen en nog steeds een vrouw aantrekken. Je kunt allemaal “juiste” dingen zeggen en haar toch afstoten.

Belangrijk zijn je bedoelingen, motivatie en oprechtheid. Om je liefdesleven te verbeteren, moet je je gevoelsleven verbeteren. Wat voel je voor jezelf en anderen, hoe uit je je naar anderen, etc.

Het gaat er niet om om wat zinnen uit je hoofd te leren of je op een bepaalde manier te kleden (het lijkt bijna verkleden). Het gaat erom dat je de unieke en aantrekkelijke man in jouzelf tevoorschijn haalt en met plezier laat zien aan de vrouwen in de wereld.

Dit klinkt misschien vaag, maar het heeft echt invloed op jouw interacties met vrouwen.

Jouw eigen invloed op het succesvol aantrekken van vrouwen

Mensen baseren hun keus met wie ze omgaan op het gevoel dat ze van iemand krijgen. Voor ons mannen is het meestal vrij gemakkelijk. Van een mooie vrouw raken we opgewonden, dus we proberen haar in bed te krijgen. Als we ons geliefd, gerespecteerd en bewonderd voelen door haar, dan proberen we een relatie met haar te krijgen.

Vrouwen ervaren seksualiteit echter heel anders dan wij, dus het kan wat lastiger zijn voor ons om te ontdekken waardoor ze tot ons worden aangetrokken.

Het principe blijft echter hetzelfde. Vrouwen gaan voor mannen die hun een bepaald gevoel geven. Er zijn vele manieren om bepaalde emoties in vrouwen uit te lokken. De manier waarop je die emoties uitlokt, bepalen de kwaliteit en hoeveelheid (of het gebrek aan) relaties die je hebt met vrouwen.

Wat ik wil zeggen, is het volgende: je zult heel veel verschillend advies tegenkomen over succesvol vrouwen aantrekken. Soms zal het zijn dat je egoïstisch en grof tegen ze moet zijn. Een andere keer, moet je cadeautjes voor ze kopen. Weer een andere keer, moet je kil en berekenend zijn.

Welke manier je ook kiest om te gebruiken bij vrouwen, is ook het soort relatie dat je zult creëren.

Als jij je kil, berekenend en manipulerend gedraagt bij vrouwen, zul je automatisch bij vrouwen uitkomen die een kille, berekenende en manipulatieve relatie met jou creëren.

Als je grof en ruw achter vrouwen aan gaat, dan trek je vrouwen aan die op ruwe en harde emoties reageren en die ook zelf ruwe en harde emoties kunnen uitlokken.

Ik was laatst op een interessante site die heel uitgebreid beschrijft hoe je succesvol vrouwen aantrekt en een relatie begint. Je kunt er direct mee aan de slag!

Verover jouw droomvrouw

Ik ga ervan uit dat je echt succesvol vrouwen wilt aantrekken, anders was je hier niet.

Als je op zoek bent naar goede tips kan ik je de website Verover Jouw Droomvrouw… van harte aanbevelen. Op deze website kun je echt alles vinden wat je moet weten om je liefdesleven te verbeteren.

Stel je eens voor dat je succesvol de vrouw van je dromen tot je aan kunt trekken. Zou het niet geweldig zijn als dat mogelijk was? Met Verover Jouw Droomvrouw.. heb je alles tot je beschikking om deze droom werkelijkheid te laten worden.

Wil je graag vrouwen succesvol aantrekken? Dan kan ik je de website Verover Jouw Droomvrouw van harte aanbevelen!

Klik hier om direct naar “Verover Jouw Droomvrouw” te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk met jouw droomvrouw toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *