Hoe vind je een goede vrouw en hoe raak je haar niet meer kwijt?

Vind jij het ook zo moeilijk om een goede vrouw te vinden? Dan ben je niet de enige. Mannen zeggen vaak dat het moeilijk is om een goede vrouw te vinden. Datzelfde kun je natuurlijk ook over mannen zeggen. Geloof het of niet, vrouwen hebben ook hun wensen. Het gaat je dus niet lukken om een goede vrouw aan de haak te slaan als je zelf geen goede man bent.

Hoe vind je een goede vrouw?

Het geheim om een goede vrouw te vinden en te houden, is om zelf net zo goed, of zelfs beter te zijn dan zij. Dat komt omdat vrouwen graag naar iemand opkijken, al zullen ze dat nooit toegeven. Maar uiteindelijk willen we allemaal de best mogelijke partner! Dus als je niet een van de besten bent, dan is het erg moeilijk om een goede partner te vinden. Het is zelfs nog moeilijker om haar niet meer kwijt te raken.

Beter zijn betekent niet dat je superieur bent aan haar. Het betekent wel dat je een stabiele, mentaal sterke man bent die zijn zaken op orde heeft. Dat je een alfaman bent met andere woorden.

Voordat je haar gaat vinden

Voordat we het kunnen hebben over hoe je haar gaat vinden, moet je eerst voor jezelf helder hebben wat jij een goede vrouw vindt. Het is cruciaal om te weten naar wie je op zoek bent. Anders ga je het niet doorhebben als je haar hebt gevonden. Natuurlijk is dit erg persoonlijk, daarom moet je dit voor jezelf helder hebben voordat je naar iemand op zoek gaat.

Dus je eerste stap in de zoektocht naar een goede vrouw, is een lijst maken van alles wat een vrouw moet hebben om relatiemateriaal voor jou te zijn. Schrijf het van mijn part op. En nu je toch bezig bent, schrijf dan ook meteen op welke eigenschappen jij onacceptable vindt in je toekomstige partner. Zo krijg je een goed beeld naar welke persoon je op zoek bent en wat voor soort vrouwen voor jou afvallen. Zo bespaar je jezelf een hoop ellende in je zoektocht naar jouw ware.

De enige regel die je moet volgen, is dat je vasthoudt aan je standaard. De perfecte vrouw bestaat niet, maar je moet geen negatieve eigenschappen negeren, omdat je denkt dat je die wel kunt veranderen, of omdat je haar uiterlijk als excuus gebruikt om negatieve eigenschappen te compenseren. Als je deze regel niet opvolgt, dan staat je een rampzalige relatie te wachten! Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een mooie en eerlijke vrouw, accepteer dan niet als ze continu liegt, alleen maar omdat ze zo’n lekker ding is.

Je moet kieskeurig zijn om een geweldige vrouw te krijgen. Ik heb het eerder al gehad over mentaal sterk zijn en een alfaman zijn! Als je elke keer toegeeft als ze iets doet dat jij niet acceptabel vindt, dan gaat ze jou zien als niet goed genoeg voor haar. Daarom is het zo belangrijk om weg te lopen van vrouwen die niet goed voor je zijn. Zelfs al zijn ze nog zo mooi.

Als je al een duidelijk beeld hebt van de vrouw die jij wilt, dan is de volgende stap om haar ook te gaan vinden…

Hoe vind je een goede vrouw?

Er wordt vaak gezegd dat je nooit een goede vrouw voor de lange termijn gaat vinden in een kroeg of een club. Toch is dat niet helemaal waar. Het klopt dat je eerder een intelligente vrouw in de bieb zal tegenkomen. Sluit toch de kroeg of de club op vrijdagavond niet uit. Vooral als de bibliotheek toch al dicht is. Zelfs de slimmeriken willen ontspannen en plezier maken. Dus je komt ze ook tegen op de plekken waar je ze het minste verwacht.

Eigenlijk kun je op elke plek een geweldige vrouw tegenkomen. Je moet alleen beter opletten. In een kroeg of club zul je eerder feestbeesten tegenkomen dan goede vrouwen (hoewel, wie zegt dat feestbeesten geen goede vrouwen kunnen zijn?). Toch betekent het niet dat je haar daar niet kunt tegenkomen. Het is dus belangrijk dat je geen plekken uitsluit, alleen maar omdat je iets van iemand hebt gehoord. De meeste mannen hebben geen flauw benul hoe ze een vrouw moeten aantrekken. Daarom schrijven ze een plek af, alleen maar omdat zij er nooit succesvol zijn geweest. Jij moet het dus anders aanpakken!

Jouw doel is, om je kansen zo groot mogelijk te maken. De enige manier om dat te doen, is om overal naartoe te gaan waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten. En natuurlijk moet je er zo vaak mogelijk naartoe gaan. Je kunt niet verwachten dat je een fantastische vrouw gaat ontmoeten, als je maar een paar keer per maand uitgaat. Als je echt een goede vrouw wilt ontmoeten, dan moet je er tijd en energie in steken om haar te vinden. Dit betekent dat je zo vaak mogelijk uitgaat en contact zoekt met iedereen die jij de moeite waard vindt.

Hoe houd je een goede vrouw geïnteresseerd?

Geloof me, het is gemakkelijk om een goede vrouw niet meer kwijt te raken als je een kwaliteitsman bent. Geen enkele vrouw zal namelijk een fantastische man aan de kant zetten voor een loser! Dus als je het moeilijk vindt om een vrouw niet kwijt te raken, dan moet je iets doen wat veel mannen niet willen doen: heel goed, hard en eerlijk naar jezelf kijken en erachter komen wat je verkeerd doet. Het voelt misschien wel goed om de schuld te geven aan de vrouwen, maar het gaat je probleem niet oplossen. Integendeel, het maakt je probleem alleen maar groter. Je gaat jezelf namelijk beperken en een excuus zoeken, waarom je nooit succes hebt. Dus in plaats van dat je een oplossing zoekt en je leven verbetert, ga je steeds meer in een slachtofferrol zitten.

Als je echt anders wilt worden dan de mannen die altijd falen, dan moet je in actie komen en aan je tekortkomingen werken. Je moet aan jezelf werken en kwaliteiten laten zien waardoor ze tot je aangetrokken blijft. Word dus degene van wie de meeste vrouwen vinden dat het een goede vangst is. Als je dit niet doet, blijf je alleen achter, of je zit in een relatie waarin je niet echt gelukkig bent.

Hoe raak je een vrouw niet meer kwijt, of hoe houd je een vrouw bij je? Heel gemakkelijk door mannelijke kwaliteiten te laten zien als:

Zelfvertrouwen

Dit zou geen verrassing voor je moeten zijn. Je moet aan je zelfvertrouwen werken. Zelfs als je al een relatie met haar hebt, moet je laten zien dat je vertrouwen in jezelf hebt. Een relatie is niet de plek waarin je uitgebreid je onzekerheden gaat ventileren (veel mannen doen dit wel). Laat haar zien dat ze bij jou is voor een goede reden, namelijk dat je een zelfverzekerde man bent.

Dominantie

Dominantie betekent niet dat je haar kan gaan commanderen. Het betekent dat je de leiding neemt in lastige situaties en dat je ermee omgaat als een baas. Het betekent dat je het juiste doet, zelfs als ze het niet altijd met je eens is. Ze moet zien dat je dingen kunt regelen en voet bij stuk kunt houden (als dat nodig is) om je volledig te kunnen vertrouwen.

Zelfstandigheid

Je moet zelfstandig blijven, zelfs in een relatie. Je gaat en relatie aan omdat je een partner wilt voor de lange termijn, niet om een moeder/verzorgster/therapeut te vinden. Laat een vrouw zien dat je voor jezelf kunt zorgen en dat je haar emotionele steun niet nodig hebt. Ze moet weten dat je je eigen problemen kunt oplossen.

Leiderschap

De leiding nemen in een relatie, is extreem belangrijk. Het is een flinke verantwoordelijkheid, beslissingen maken voor jullie allebei en altijd weten waar jullie naartoe gaan. Als je niet in staat bent om de leiding te nemen in de relatie, dan zullen de meeste vrouwen niet erg lang bij je blijven. Ze weten toch dat ze altijd wel iemand zullen vinden die dat wel kan.

Doelgerichtheid

Misschien wel de belangrijkste kwaliteit is om ene bepaald doel in je leven te hebben. Een missie. Iets waar je elke dag naartoe werkt. De meeste mannen maken hun vrouw tot hun doel en raken haar daardoor kwijt. Je missie moet zijn om meer na te streven dan je vrouw. Daar moet je elke dag onvermoeibaar aan werken. Iemand die geen doel in zijn leven heeft, geeft haar eigenlijk de boodschap dat hij niet toe is aan een relatie, simpelweg omdat hij nog niet weet wat hij met zijn leven wil.

Dit zijn enkele van de dingen die je moet doen om de interesse van een vrouw vast te houden. Als je denkt dat dit veel werk is, dan heb je nog een lange weg te gaan om kwaliteitsvrouwen in je geïnteresseerd te houden. Vergeet natuurlijk niet om hetzelfde te doen wat elke andere man doet die een relatie met een vrouw heeft. Behandel haar goed, koester haar en waardeer haar. Vertrouw echter niet alleen daarop om haar gelukkig te houden. Om een vrouw echt gelukkig te maken, moet je datgene zijn wat zij graag wil: een mentaal sterke man op wie ze kan bouwen.

Hoe nu verder?

Je hebt nu in grote lijnen een idee hoe je een goede vrouw moet vinden en niet meer kwijtraakt. Ik ben alleen in dit artikel niet ingegaan op hoe je een vrouw die je net hebt ontmoet tot jouw vriendin maakt. Dat is omdat dat een zeer uitgebreid onderwerp is, dat je niet in een artikel kunt samenvatten. Als je echt serieus een goede vrouw wilt vinden en een relatie met haar wilt aangaan, dan moet je je daar echt op gaan richten.

Verover Jouw Droomvrouw is de tot nummer 1 verkozen gids om een vriendin te vinden. Je leert er hoe je een vrouw vindt. Je leert ook hoe je van haar jouw vriendin maakt en welke fouten je absoluut nooit mag maken. Dus als je echt serieus een goede vrouw wilt vinden en niet meer kwijt wilt raken, dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Verover Jouw Droomvrouw. Je kunt er direct mee aan de slag.

Ik wens je alvast heel veel succes en geluk toe!

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *