Hoe maak je een man verliefd op je? 10 tips!

Het lukt je nog wel prima om de aandacht van een man te krijgen, alleen hoe krijg je hem zo ver dat hij verliefd op je wordt? Dus hoe maak je een man verliefd op je?

Hoe maak je een man verliefd uitgelicht

Zoals gezegd, is het niet al te moeilijk om de aandacht te krijgen van mannen. Het is lastiger om een man verliefd te maken.

In dit artikel geef ik jou 10 tips om een man verliefd op je te maken. Je hoeft jezelf echt niet te gaan veranderen of erger nog, je voor te doen als dom.

1. Hoe maak je een man verliefd op je? Trek iets moois aan

Ik hoef je vast niet te vertellen dat mannen visueel zijn ingesteld. Beelden kunnen gemakkelijk gevoelens oproepen bij ze.

Als je uit bent met de man die je leuk vindt, kleed je dan op je allerbest. Als je een brede lach op zijn gezicht ziet, of als hij af en toe een onopvallende blik op je kleding werpt, dan weet je dat je goed bezig bent.

Maar met aantrekkelijke kleding alleen, ben je er nog niet.

Als hij ziet dat andere mannen naar je kijken of je bewonderen, dan word jij des te interessanter voor hem. Mannen zijn competitief als het over vrouwen gaat.

Trek de aandacht van alle andere mannen in de kamer en de man zal er alles aan doen om meer aandacht van jou te krijgen. Ook zijn waardering voor jou groeit.

Hoe maak je een man verliefd 1

2. Hoe maak je een man verliefd op je? Wees vriendelijk en lach veel

Mannen kunnen een leuke lach bijna niet weerstaan. En als je bovendien vriendelijk en warm tegen hem doet, dan gaat hij je steeds leuker vinden.

Als je wilt weten hoe je een man verliefd moet maken, stop je haar achter je oor als je een lastige vraag beantwoordt, bloos een beetje bij een compliment en lach om zijn grappen, zelfs als je ze al kent.

Als een man tot je aangetrokken is, dan zal hij ongetwijfeld indruk op je willen maken met allerlei grappige, zelfs heldhaftige verhalen. Door hem te laten merken dat je je amuseert, geef je hem een beter gevoel over zichzelf. Een man houdt altijd van een vrouw door wie hij zich beter voelt!

Hoe maak je een man verliefd 2

3. Een man verliefd maken door niet grof te zijn

Mannen knappen helemaal af op vrouwen die grof of arrogant zijn. Als je grof tegen je date kunt zijn of zelfs tegen de bediening, dan vraagt hij zich af of dat misschien nog maar het topje van de ijsberg is. Mannen houden van een vrouw die voor zichzelf opkomt, maar als dat op een arrogante manier gebeurt, dan wordt hij nog lang niet verliefd op je.

4. Hoe maak je een man verliefd? Creëer een intellectuele band met hem

Flirterige gesprekken zijn leuk en aardig en de man die jij leuk vindt, vermaakt zich omdat hij jou aan het blozen kan maken. Maar alleen maar flirten en verder niks, gaat ook vervelen.

Probeer ook af en toe een intelligent gesprek met hem aan te gaan. Praat over zijn carrièredoelen, zijn ambities en laat hem merken dat hij een echt zinnig gesprek met jou kan voeren.

Hoe maak je een man verliefd 4

5. Een man verliefd maken door aan je oogcontact te werken

De juiste manier van oogcontact kan er echt voor zorgen dat twee mensen in no time verliefd worden op elkaar. De volgende keer dat hij iets tegen je zegt, kijk hem dan diep in zijn ogen. Je kunt flirten of naar hem lachen, maar maak het oogcontact langer, of jullie nu praten of niet. Dat geeft hem een warm gevoel van binnen…

Hoe maak je een man verliefd 5

6. Raak hem zachtjes aan

Mannen genieten ervan als een vrouw ze aanraakt. De volgende keer dat je hem ziet, pak zijn hand vast, knuffel elkaar gedag of als je elkaar tegenkomt. Doe het allemaal net iets langer. Zo’n aanraking vindt hij erg prettig en het zal vrij snel verliefde gevoelens uitlokken bij hem.

Voor extra effect, kun je ook iets zachts, zijdeachtigs aantrekken. Hij zal niet van je af kunnen blijven!

Hoe maak je een man verliefd 6

7. Wees niet te beschikbaar

Een beetje lastig, maar zeker een goede manier om een man verliefd op je te maken. Als je verliefd op iemand bent, wil je natuurlijk zo veel mogelijk tijd samen zijn. Maar als je niet samen kunt zijn, dan mis je de ander een stuk meer.

Zodra je weet dat hij jou ook leuk vindt, probeer dan af en toe een keertje over te slaan. Ook al is het belangrijk om zo veel mogelijk tijd samen te zijn tot hij verliefd op je wordt, het is net zo belangrijk om hem af en toe even de ruimte te geven dat hij inziet hoe bijzonder jij bent en hoe graag hij in jouw gezelschap is.

8. Een man verliefd maken door te laten zien wat je kunt

Als je wilt weten hoe je een man verliefd op je maakt, verras hem dan met je talenten. Hij vindt jou als persoon dan wel leuk, maar om hem helemaal voor jou te laten vallen, moet je hem laten zien dat je vol verrassingen zit, die wachten om te worden ontdekt.

Laat je talent zien en verbaas hem wat je allemaal kunt. Of het nu karaoke is, of dansen, pianospelen of zelfs karten, geef hem de kans om jouw talenten te laten zien. Laat hem op die manier inzien wat voor geweldig iemand jij bent.

Hoe maak je een man verliefd 8

9. Hoe maak je een man verliefd? Geef hem niet altijd zijn zin

Het is van wezenlijk belang om bij elkaar te passen in een relatie. Maar je hoeft het niet altijd eens te zijn met wat hij zegt of doet. Soms kan een kleine onenigheid hem in de war brengen, maar hij zal veel meer respect voor jouw mening krijgen.

Onthoud dat een man wil flirten met een leuke vrouw en een serieus gesprek wil met een intellectuele vrouw. Geef hem van allebei het beste en hij kan toch alleen maar verliefd op je worden?

10. Laat hem niet merken dat je verliefd op hem bent

Mannen zijn jagers. Ze nemen hun tijd en slaan toe. Met verliefd worden, gaat dat niet anders. Ze nemen hun tijd, maar als ze dan ook verliefd worden, dan worden ze ook over hun oren verliefd.

Hoe maak je een man verliefd 10

Laat hem merken dat je hem heel leuk vindt, maar laat hem nooit weten dat je smoorverliefd bent. Laat hem zich altijd afvragen hoe serieus je bent en laat hem de eerste stap zetten naar een serieuze relatie. Hoe langer hij heeft moeten jagen, hoe meer hij je wil. Maar als je daar te ver in gaat, duw je hem weg. Wees niet te gemakkelijk, maar geef hem ook vaker wat warmte.

Deze tien tips helpen je goed op weg om een man verliefd op je te laten worden. Maar wat als je nou echt alles erover wilt weten? In dat geval kan ik je “Verleid Hem – En Laat Hem Voor Altijd Van Je Houden” van harte aanbevelen. Dat gaat veel dieper in op bovenstaande en meer.

Een kleine greep uit wat je dan allemaal leert:

  • Dat ene ding wat je vandaag al kunt doen, waardoor je meteen een mannenmagneet wordt. (Als je dit doet, zie je meteen resultaat.)
  • Het verschil tussen een vrouw op wie mannen verliefd worden…en op wie ze dat niet worden. (Het is veel kleiner dan je misschien denkt.)
  • Wat alle krachtige en populaire vrouwen gemeenschappelijk hebben, en jij kunt dat ook hebben. (Het is echt helemaal niet moeilijk.)
  • Alles wat je moet weten over ogen en oogcontact. (Je moet nooit de kracht van de ogen onderschatten, dus hoe je exact moet kijken naar je potentiële geliefde en hoeveel oogcontact je moet maken.)
  • Alle cruciale details over die zo belangrijke woorden “Ik hou van jou”. Wanneer, waarom, waar en hoe…
  • Hoe je onvoorwaardelijke liefde kunt ontvangen van een man in je leven…het soort liefde dat zo krachtig is dat de meeste vrouwen er alleen maar van kunnen dromen.

En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om alles te ontdekken over “Verleid Hem – En Laat Hem Voor Altijd Van Je Houden” >>

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *