Hoe maak je een man verliefd op je? 12 tips!

Het lukt je nog wel prima om de aandacht van een man te krijgen, alleen hoe krijg je hem zo ver dat hij verliefd op je wordt? Dus hoe maak je een man verliefd op je?

Hoe maak je een man verliefd uitgelicht

Zoals gezegd, is het niet al te moeilijk om de aandacht te krijgen van mannen. Het is lastiger om een man verliefd te maken.

In dit artikel geef ik jou 12 tips om een man verliefd op je te maken. Het mooiste is dat je jezelf echt niet hoeft te veranderen. En je hoeft je ook niet voor te doen als dom.

1. Hoe maak je een man verliefd op je? Trek iets moois aan

Ik hoef je vast niet te vertellen dat mannen visueel zijn ingesteld. Beelden kunnen gemakkelijk gevoelens oproepen bij ze.

Als je uit bent met de man die je leuk vindt, kleed je dan op je allerbest. Als je een brede lach op zijn gezicht ziet, of als hij af en toe een onopvallende blik op je kleding werpt, dan weet je dat je goed bezig bent.

Maar met aantrekkelijke kleding alleen, ben je er nog niet.

Als hij ziet dat andere mannen naar je kijken of je bewonderen, dan word jij des te interessanter voor hem. Mannen zijn competitief als het over vrouwen gaat.

Trek de aandacht van alle andere mannen in de kamer en de man zal er alles aan doen om meer aandacht van jou te krijgen. Ook zijn waardering voor jou groeit.

Hoe maak je een man verliefd 1

2. Hoe maak je een man verliefd op je? Wees vriendelijk en lach veel

Mannen kunnen een leuke lach bijna niet weerstaan. En als je bovendien vriendelijk en warm tegen hem doet, dan gaat hij je steeds leuker vinden.

Wat je verder nog kunt doen om een man verliefd te maken, is dat je je haar voorzichtig achter je oor doet als je een lastige vraag beantwoordt, of een beetje bloost bij een compliment. Vergeet ook niet om te lachen om zijn grappen, zelfs als je ze al kent.

Als een man tot je aangetrokken is, dan zal hij ongetwijfeld indruk op je willen maken met allerlei grappige, zelfs heldhaftige verhalen. Door hem te laten merken dat je je amuseert, geef je hem een beter gevoel over zichzelf. Hij denkt dat jij degene bent die hem dit gevoel bezorgt. Daarom zal hij je vaker willen zien en hij gaat je steeds leuker vinden. Een man houdt altijd van een vrouw door wie hij zich een betere man voelt!

Hoe maak je een man verliefd 2

3. Een man verliefd maken door niet grof te zijn

Mannen knappen helemaal af op vrouwen die grof of arrogant zijn. Als je grof tegen je date kunt zijn of zelfs tegen de bediening, dan vraagt hij zich af of dat misschien nog maar het topje van de ijsberg is. Mannen houden van een vrouw die voor zichzelf opkomt op een nette zelfverzekerde manier. Als je arrogant of grof wordt, dan wordt hij nog lang niet verliefd op je.

4. Hoe maak je een man verliefd? Ga diepere gesprekken met hem aan

Tijdens de eerste dates wordt er vaak wat oppervlakkig gepraat over koetjes en kalfjes. Daar is niks mis mee. Het is allemaal nieuw en spannend.

Flirterige gesprekken zijn leuk en aardig. De man die jij leuk vindt, vermaakt zich omdat hij jou aan het blozen kan maken. Maar alleen maar flirten en verder niks, gaat ook vervelen.

Als je hem echt leuk vindt en helemaal verliefd op je wilt maken, dan is het na een paar dates tijd om de diepte in te gaan. Door diepere gesprekken, zorg je dat er echt een connectie tussen jullie ontstaat. Deze connectie zorgt dat hij je als relatiemateriaal gaat zien.

Bij diepere gesprekken kun je denken aan onderwerpen waar je normaal niet gemakkelijk over praat. Denk aan iets wat er in het verleden is gebeurd (“Ik praat er normaal met niemand over, maar..”). Het kan best eng zijn om over iets persoonlijks te praten, het is altijd moeilijk om je kwetsbaar op te stellen.

Als je hem echt leuk vindt, dan kan jezelf openstellen en eerlijk tegen hem zijn een band met hem opbouwen die hij niet met andere vrouwen heeft.

Laat hem ook over zichzelf vertellen. Praat over zijn carrièredoelen, zijn ambities en laat hem merken dat hij een echt zinnig gesprek met jou kan voeren.

Hoe maak je een man verliefd 4

5. Een man verliefd maken door aan je oogcontact te werken

De juiste manier van oogcontact kan er echt voor zorgen dat twee mensen in no time verliefd worden op elkaar. De volgende keer dat hij iets tegen je zegt, kijk hem dan diep in zijn ogen. Je kunt flirten of naar hem lachen, maar maak het oogcontact langer, of jullie nu praten of niet. Dat geeft hem een warm gevoel van binnen…

Hoe maak je een man verliefd 5

6. Raak hem aan

Mannen genieten ervan als een vrouw ze aanraakt. Ik bedoel niet dat je handtastelijk moet worden. Dat is voor later.

Wat ik wel bedoel:

  • Zijn hand vastpakken.
  • Een (denkbeeldig) pluisje van zijn kleren plukken of afvegen.
  • Een hand op zijn schouder leggen als hij een grap maakt.
  • Geef elkaar een knuffel als je elkaar tegenkomt of bij het afscheid.

Doe het allemaal net iets langer. Zo’n aanrakingen vindt hij erg prettig en het zal vrij snel verliefde gevoelens uitlokken bij hem.

Voor extra effect, kun je ook iets zachts, zijdeachtigs aantrekken. Hij zal niet van je af kunnen blijven!

Hoe maak je een man verliefd 6

7. Wees niet te beschikbaar

Een beetje lastig, maar zeker een goede manier om een man verliefd op je te maken. Als je verliefd op iemand bent, wil je natuurlijk zo veel mogelijk tijd samen zijn. Maar als je niet samen kunt zijn, dan mis je de ander een stuk meer.

Zodra je weet dat hij jou ook leuk vindt, probeer dan af en toe een keertje over te slaan. Ook al is het belangrijk om zo veel mogelijk tijd samen te zijn tot hij verliefd op je wordt, het is net zo belangrijk om hem af en toe even de ruimte te geven dat hij inziet hoe bijzonder jij bent en hoe graag hij in jouw gezelschap is.

8. Een man verliefd maken door te laten zien wat je kunt

Als je wilt weten hoe je een man verliefd op je maakt, verras hem dan met je talenten. Hij vindt jou als persoon dan wel leuk, maar om hem helemaal voor jou te laten vallen, moet je hem laten zien dat je vol verrassingen zit, die wachten om te worden ontdekt.

Laat je talent zien en verbaas hem wat je allemaal kunt. Of het nu karaoke is, of dansen, pianospelen of zelfs karten, geef hem de kans om jouw talenten te laten zien. Laat hem op die manier inzien wat voor geweldig iemand jij bent.

Hoe maak je een man verliefd 8

9. Hoe maak je een man verliefd? Geef hem niet altijd zijn zin

Het is van wezenlijk belang om bij elkaar te passen in een relatie. Maar je hoeft het niet altijd eens te zijn met wat hij zegt of doet. Soms kan een kleine onenigheid hem in de war brengen, maar hij zal veel meer respect voor jouw mening krijgen.

Onthoud dat een man wil flirten met een leuke vrouw en een serieus gesprek wil met een intellectuele vrouw. Geef hem van allebei het beste en hij kan toch alleen maar verliefd op je worden?

10. Laat hem niet merken dat je verliefd op hem bent

Mannen zijn jagers. Ze nemen hun tijd en slaan toe. Met verliefd worden, gaat dat niet anders. Ze nemen hun tijd, maar als ze dan ook verliefd worden, dan worden ze ook over hun oren verliefd.

Hoe maak je een man verliefd 10

Laat hem merken dat je hem heel leuk vindt, maar laat hem nooit weten dat je smoorverliefd bent. Als je zegt dat je verliefd bent, ontneem je hem de kans om uit zichzelf verliefd op je te worden. Laat hem zich daarom altijd afvragen hoe serieus je bent en laat hem de eerste stap zetten naar een serieuze relatie. Hoe langer hij heeft moeten jagen, hoe meer hij je wil. Maar als je daar te ver in gaat, duw je hem weg. Wees niet te gemakkelijk, maar geef hem ook vaker wat warmte.

11. Flirt met hem

Misschien een open deur, maar je kunt niet verwachten dat je een man verliefd op je maakt zonder met hem te flirten. Geef hem een zwoele sexy blik, maak een subtiele subbelzinnige opmerking, ga met je vingers door je haar als hij iets tegen je zegt, beweeg je bovenlijf een beetje als jij tegen hem praat. Natuurlijk geef je hem je mooiste lach als hij iets grappigs tegen je zegt. Noem maar op.

Het klopt dat mannen slecht zijn in het oppakken van subtiele hints, maar met flirten is dat een heel ander verhaal. Mannen zijn dol op deze subtiele signalen. Deze signalen gaan ervoor zorgen dat hij de hele tijd aan jou gaat denken. Hij kijkt uit naar de volgende keer dat hij jou weer ziet. In de tussentijd slaat zijn fantasie op hol.

12. Wees mysterieus

Als je een man verliefd wilt maken, is het aan de ene kant belangrijk dat hij je goed leert kennen.

Aan de andere kant is het ook essentieel dat je mysterieus blijft. Dan gaat hij je namelijk leuk vinden, maar hij weet niet precies waarom. Je intrigreert hem dan. Een man vindt het geweldig als je een beetje onvoorspelbaar bent. Dat zorgt ervoor dat hij steeds meer over je wil weten, omdat er zo veel is dat hij nog niet weet.

Dus vertel hem niet je hele levensverhaal in een keer, maar toon belangstelling in hem, vertel wat over jezelf en praat dan weer over hem.

Op deze manier wil hij steeds meer over je te weten komen en dat is vaak het moment dat hij verliefd op je wordt.

Je volgende stap: Maak hem helemaal smoorverliefd op je

Deze twaalf tips helpen je goed op weg om een man verliefd op je te laten worden. Maar wat als je nou echt alles erover wilt weten? In dat geval kan ik je “Verleid Hem – En Laat Hem Voor Altijd Van Je Houden” van harte aanbevelen. Dat gaat veel dieper in op bovenstaande en meer.

Een kleine greep uit wat je dan allemaal ontdekt:

  • Dat ene ding wat je vandaag al kunt doen, waardoor je meteen een mannenmagneet wordt. (Als je dit doet, zie je meteen resultaat.)
  • Het verschil tussen een vrouw op wie mannen verliefd worden…en op wie ze dat niet worden. (Het is veel kleiner dan je misschien denkt.)
  • Wat alle krachtige en populaire vrouwen gemeenschappelijk hebben, en jij kunt dat ook hebben. (Het is echt helemaal niet moeilijk.)
  • Alles wat je moet weten over ogen en oogcontact. (Je moet nooit de kracht van de ogen onderschatten, dus hoe je exact moet kijken naar je potentiële geliefde en hoeveel oogcontact je moet maken.)
  • Alle cruciale details over die zo belangrijke woorden “Ik hou van jou”. Wanneer, waarom, waar en hoe…
  • Hoe je onvoorwaardelijke liefde kunt ontvangen van een man in je leven…het soort liefde dat zo krachtig is dat de meeste vrouwen er alleen maar van kunnen dromen.

En nog heel veel meer…

Klik daarom direct hier om alles te ontdekken over “Verleid Hem – En Laat Hem Voor Altijd Van Je Houden” >>

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *