Zijn interesse vasthouden? 10 manieren dat hij meer bij jou wil zijn!

Zijn interesse vasthouden, is lang niet zo moeilijk als anderen zeggen. Je hebt vast van alles en nog wat gelezen in tijdschriften over hoe je zijn interesse vasthoudt. Dat je op een bepaalde manier moet kijken, dat je je op een bepaalde manier moet gedragen, dat je geheimzinnig moet blijven, dat je je best moet doen maar niet te hard. Echt makkelijk wordt het je zo niet gemaakt. Geen wonder dat het vaak mislukt!

Stop met te hard je best te doen! Als hij de moeite waard is, hoef je niet op je tenen te lopen zodat hij bij je blijft. Hij moet uit zichzelf willen blijven, omdat hij tijd met je wil doorbrengen en omdat hij je beter wil leren kennen.

Sommige mannen hebben wel een zetje in de goede richting nodig. In dit artikel krijg je 10 manieren hoe je hem geïnteresseerd houdt, zonder jezelf te verlagen of te smeken voor zijn aandacht.

Zijn interesse vasthouden

1. Zijn interesse vasthouden door interesse te tonen in zijn interesses

Dit betekent niet dat je een expert moet worden in de dingen die hij leuk vindt, maar toon interesse en laat zien dat je er meer over wilt weten.

Als je dit doet, hebben jullie een extra onderwerp om over te praten. Hij zal het helemaal geweldig vinden dat zijn partner zo haar best doet.

2. Zijn interesse vasthouden door te waarderen wat hij doet

Als hij iets aardigs voor je doet, laat dan merken dat je het waardeert. Ga er niet van uit dat hij die dingen gewoon moet doen. Dat is namelijk niet zo, net als dat jij ook niet verplicht bent om dingen voor hem te doen. Het is een geweldig gevoel als iemand je waardeert. Het is zeker iets wat valt onder hoe je een man geïnteresseerd houdt.

3. Zijn interesse vasthouden door je eigen interesses te houden

De grootste fout die je kunt maken, is dat je je eigen interesses opgeeft en je helemaal op hem gaat richten. Zorg dat je je eigen interesses houdt en als het kan, zorg dat je je interesses zelfs uitbreidt.

Als je dat doet, laat je zien dat je onafhankelijk bent en dus een blijver bent. Dat is echt iets om zijn interesse vast te houden!

4. Richt je op je eigen leven en word geen plakker

Door je op je eigen leven te richten en je eigen interesses te houden, voorkomt je dat je plakkerig wordt. Het is erg vervelend als iemand de hele tijd aan je plakt.

De meeste mannen hebben af en toe tijd en ruimte voor zichzelf nodig. Dus als je je eigen leven hebt, je eigen vriendenkring hebt en dingen doet waar je blij van wordt, dan geef je hem die tijd en ruimte. EN je doet tegelijkertijd iets positiefs voor jezelf.

5. Je hoeft hem niet alles te vertellen

Een klein beetje mysterieus blijven is belangrijk. Dat betekent niet dat je hard-to-get moet spelen of ongeïnteresseerd moet doen. Het betekent ook niet dat je belangrijke informatie moet achterhouden, maar het betekent wel dat je hem niet elk detail uit je leven hoeft te vertellen. Je mag dingen voor jezelf doen zonder dat je hem erover hoeft te vertellen of zijn toestemming hoeft te vragen.

6. Laat niet te vroeg merken dat je een relatie wilt

Ook al wil je graag een relatie, het is belangrijk om het rustig aan te doen. Voor een man is het erg beklemmend als iemand te opdringerig is en al binnen enkele weken een relatie wil aangaan.

Ga zeker het gesprek aan, maar doe het pas als je zeker weet dat jullie elkaar lang genoeg kennen.

7. Zijn interesse vasthouden door gelukkig te zijn!

Het aantrekkelijkste dat er is, is een lachende vrolijke persoon en dat geldt ook in relaties. Als een man ziet dat jij gelukkig bent en lacht, dan wil hij meer tijd met jou doorbrengen. Dat hou je zijn interesse vanzelf al vast!

Als je altijd neerslachtig en gestrest bent en je druk maakt over hoe de relatie ervoor staat, dan zuig je alle energie uit hem weg en wil hij er het liefst zo snel mogelijk vandoor. Dus doe het tegenovergestelde en hij blijft.

8. Zijn interesse vasthouden, omdat je weet dat jezelf niet hoeft te bewijzen

Probeer hem niet de hele tijd te bewijzen wat je waard bent. Dat is nergens voor nodig. Je bent zijn tijd en aandacht meer dan waard. Dus leef je leven, laat je waardering voor hem merken en geniet van jullie tijd samen. Als je dat kunt, zal hij nog meer in jouw buurt willen zijn.

Als je jezelf bent, hoef je helemaal niets te bewijzen.

9. Zijn interesse vasthouden door goed voor jezelf te zorgen en om dat voor jezelf te doen

Zorg goed voor jezelf. Dus eet gezond, slaap genoeg, beweeg regelmatig en zie er verzorgd uit. Je moet dit alleen niet voor hem doen, maar voor jezelf.

Door goed voor jezelf te zorgen, voor jezelf, voel je jezelf gelukkig en dat straalt van je af. Iemand die lekker in haar vel zit, is een van de aantrekkelijkste dingen die er zijn. Het is sexy, trekt aan als een magneet en zorgt dat hij in jou geïnteresseerd blijft.

Wat moet je niet doen?

Natuurlijk zijn er ook een aantal dingen die je niet moet doen:

  • Verwaarloos nooit je vriendinnen om meer tijd bij hem te kunnen zijn
  • Vergeet nooit de plannen die je voor jezelf had gemaakt.
  • Verander nooit jezelf of je uiterlijk voor hem. Doe dat alleen voor jezelf en alleen als je dat echt wilt.
  • Probeer nooit jezelf te bewijzen. Dit is al besproken, maar het is zo belangrijk dat ik het hier herhaal.
  • Word nooit te plakkerig. Hou je eigen interesses en je eigen onafhankelijkheid. Laat de relatie zich gewoon in haar eigen tempo ontwikkelen. Je hebt geen haast!

10. Verleid hem en laat hem voor altijd van je houden

Met bovenstaande tips kom je al een heel eind. Als je echt alles wilt weten over hoe je een man geïnteresseerd houdt, dan moet je echt eens een kijkje nemen op de website van Nicole Nieuwstraat. Nicole Nieuwstraat heeft een uitgebreide gids geschreven over het verleiden van mannen.

Je leert onder andere waar je een goede man vindt, hoe je hem verleidt, wat je moet doen als je merkt dat hij naar andere vrouwen kijkt, hoe je de vrouw wordt op wie mannen alleen maar smoorverliefd kunnen worden, welke kleding past bij welk figuur, wat de allerbelangrijkste mannenverjager is die er bestaat, en hoe jij deze fout absoluut nooit gaat maken, hoe je met flirten de juiste boodschap afgeeft (“ik ben geïnteresseerd”, in plaats van “ik wil seks”), hoe je snel weet of een man emotioneel beschikbaar is of niet, en nog heel veel meer.

Ik ga ervan uit dat je echt de interesse van een man wilt vasthouden, anders was je hier immers nooit terechtgekomen. In dat geval kan ik je de website van Nicole Nieuwstraat van harte aanbevelen.

Klik direct hier om naar de website van Nicole Nieuwstraat te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk en succes toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *