8 signalen dat een vrouw jou leuk vindt

Hoe weet je of een vrouw jou leuk vindt?

Mannen zijn heel anders dan vrouwen. Geloof het of niet, vrouwen flirten veel meer, dan mannen ooit door zullen hebben. Soms zul je een vrouw tegenkomen die absoluut niet in jou geïnteresseerd is. Andere keren kom je een vrouw tegen die dat wel is. Het moeilijkste is om erachter te komen of je de signalen correct interpreteert en of de vrouw daadwerkelijk in jou is geïnteresseerd.

Signalen dat een vrouw jou leuk vindt

 

Als je veel verschillende mensen ontmoet, dan begrijp je uiteindelijk dat lichaamstaal heel veel zegt over of iemand wel of niet wil dat de relatie zich verder ontwikkelt. Om ervoor te zorgen dat je niet helemaal in het duister tast, volgen hier 8 signalen waaraan je kunt zien of een vrouw tot jou aangetrokken is.

1. Continu haar lippen natmaken

Als je met een vrouw praat,let dan op wat ze met haar lippen doet. Als ze haar lippen continu natmaakt, dan probeert ze de aandacht op haar mond te richten, zodat jij in actie komt. Uiteindelijk geeft ze aan dat ze gekust wil worden. Het probleem is, dat dit gebaar gemakkelijk verkeerd kan worden begrepen, dus je moet op het geheel letten en ook op haar lichaamstaal.

2. Ze komt dichterbij

Als iemand van het andere geslacht dichter bij je komt, dan kan dat een signaal zijn dat ze meer wil zijn dan vrienden. Als ze de afstand tussen jullie verkleint, dan kan dat een signaal zijn dat ze hoopt dat jij in actie komt. Ook hier weer een waarschuwing. Ga niet meteen dichter naar haar toe, omdat het ook kan zijn dat je haar persoonlijke ruimte binnendringt als je haar verkeerd hebt begrepen.

3. Ze plaagt je

Net als toen je nog kind was, kan het een teken van belangstelling zijn als een vrouw je plaagt. Vrouwen plagen om de situatie te onderzoeken en om te zien hoe ver ze kunnen gaan. Elkaar plagen, kan een signaal zijn van flirten.

4. Ze wordt persoonlijk

Als je iemand pas hebt ontmoet, dan is het onwaarschijnlijk dat ze allemaal privézaken met jou gaat bespreken. Maar als ze iets persoonlijks vertelt, dan betekent dat, dat ze jou vertrouwt en op een positieve manier naar jou kijkt. Al met al, kan het delen van wat privézaken een goed teken zijn voor de toekomst van jullie relatie.

5. Let op haar antwoorden

Natuurlijk praat je met iemand van het andere geslacht om haar belangstelling in jou te peilen. Hoe beantwoordt ze jouw vragen? Als ze ongeïnteresseerd en kortaf praat, dan is ze duidelijk niet geïnteresseerd. Als ze echter glimlacht en/of met volledige zinnen vol details antwoord geeft, dan is dat een signaal dat ze zeker in jou is geïnteresseerd.

6. Let op haar houding

Aan de houding van een vrouw kun je vrij betrouwbaar haar belangstelling aflezen. Als ze bijvoorbeeld tegenover je zit met haar armen gekruist en haar lichaam weggedraaid van jou, dan staat ze niet open voor je. Je kunt haar dan beter maar met rust laten. Als ze geïnteresseerd is in een relatie, dan zal ze haar lichaam naar jou toe draaien en iets naar jou toe leunen en vaak zal ze veel oogcontact maken.

7. Spiegelen

Ook in de wereld die daten heet, is het erg vleiend om te spiegelen. Als een vrouw echt in jou is geïnteresseerd, dan zal ze sommige gebaren van jou gaan nadoen, maar niet allemaal. De reden hiervoor is, dat ze het gevoel heeft dat jullie persoonlijkheden matchen. Dit is haar manier om jou dat duidelijk te maken.

8. Hoofd opzij kantelen en glimlachen

Wetenschappers hebben ontdekt dat een vrouw die in jou is geïnteresseerd, vaak haar hoofd opzij zal kantelen. Tegelijkertijd trakteert ze je op een grote glimlach. Als ze ook haar ogen erbij betrekt, dan heb je een duidelijk signaal van belangstelling te pakken.

Let op!

Het is erg belangrijk om te onthouden dat niet alle vrouwen in jou zullen zijn geïnteresseerd. Dat moet je respecteren. De bovenstaande signalen zijn geen complete lijst. Zelfs als je een vrouw haar hoofd opzij ziet kantelen of haar lippen nat ziet maken, dan hoeft het niet per se zo te zijn dat ze jou leuk vindt. Onthoud dat gezond verstand van groot belang is als je op zoek bent naar een vrouw!

Natuurlijk valt er veel meer over dit onderwerp te zeggen, dan wat in dit artikel past. Ik kan me voorstellen dat je echt alles wilt weten over hoe je een vrouw verovert. In dat geval kan ik je Verover Jouw Droomvrouw van harte aanbevelen. Het gaat in detail in op al het bovenstaande en meer dan dat. Je kunt er direct mee aan de slag!

Klik daarom direct op onderstaande link voor alles wat jij nodig hebt en meer.

Klik hier om direct naar de website van “Verover Jouw Droomvrouw” te gaan >>

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *