4 supertips voor het verleiden van mooie vrouwen

Je bent hier vast niet toevallig terechtgekomen. Waarschijnlijk heb je op dit moment een mooie vrouw op het oog.
Misschien vind je jezelf niet moeders mooiste en denk je eigenlijk dat het verleiden van een mooie vrouw meer iets is voor de mannen die op de cover staan van Mens Health.

Misschien zie je de vrouw die je nu in gedachten hebt wel als een soort godin, die er niet over zou piekeren om een eenvoudige sterveling als jij ook maar een deur voor haar open te laten houden. Je bent dan waarschijnlijk ook opgelucht dat het droombeeld van rijk en beroemd, weinig te maken heeft met de mannelijke kunst van de verleiding.

4 supertips voor het verleiden van mooie vrouwen uitgelicht

Verleiding is een ontmoeting tussen twee personen wat door allerlei factoren veel te ingewikkeld wordt gemaakt. Het zou te ver gaan om daar hier in dit artikel op in te gaan. Dit artikel gaat over hoe je een vrouw die te hoog gegrepen lijkt tot een realistische mogelijkheid maakt voor jou.

Dit begint met het veranderen van vier dingen, waarvan jij dacht dat ze dat nooit zou opmerken.

Negatieve gedachten

Geld en uiterlijk zijn uiteindelijk niet belangrijk. Het belangrijkste is, hoe jij jezelf presenteert. Dit is het resultaat van wat we zelf denken en geloven. Als je ervan overtuigd bent dat je onaantrekkelijk bent en niet in staat bent om een vrouw als haar aan te trekken, dan gaat het je vast wel lukken om haar en de rest van de wereld daarvan te overtuigen.
Het omgekeerde is ook waar. Als je ervan overtuigd bent dat er een manier is dat een man, precies zoals jij, in staat is om deze vrouw te verleiden, dan gaat je dat vast wel lukken, omdat je die manier zult vinden. Verzamel al je creativiteit en verbeelding en leg jezelf geen beperkingen op.

Zelfs rijke, knappe mannen, die niet kunnen verleiden, kunnen compleet falen. Dit komt eenvoudigweg, omdat ze dachten dat geld en uiterlijk de enige dingen waren die telden. Er zijn ook heel veel mannen die allesbehalve rijk en knap zijn, maar die wel een vrouw mee naar huis krijgen. Dat komt, omdat ze begrepen hebben waar het om draait.

Eerlijkheid en Vertrouwen

Als je een vrouw wilt aanspreken, dat moet je eerlijk zijn en zelfvertrouwen hebben. Dit is essentieel om haar het gevoel te geven dat jij genoeg zelfvertrouwen hebt, waardoor zij zichzelf kan zijn. Daarna ga je samen plezier maken, want dat is uiteindelijk toch wat jullie willen.

Dus laat de wilde verhalen en verzinsels over landhuizen in Italië om haar het bed in te praten, maar achterwege. Je hebt geen bedrog meer nodig. Laat deze dame gewoon zien wie je bent en wat je wilt, nu en in de nabije toekomst. Let op je woorden en pas ze aan aan je gezelschap.

Het is gewoon zo dat je de grootste kans hebt dat zij zich voor jou openstelt, als jij je eerst openstelt voor haar. Als je het goed doet, zul je rijkelijk worden beloond.;-)

Jouw presentatie

Uiterlijk is niet alles, dat is waar. Toch zul je beter resultaat boeken in het verleiden als je aandacht besteedt aan je hygiëne en er verzorgd uitziet. Je hoeft echt niet je benen of je borstkas te scheren, of je haar te verven, of de sportschool in te duiken tot je eruitziet en praat als Rambo, maar een paar baantjes extra zwemmen, kan geen kwaad.

Door je eigen lijf te respecteren, in feite jouw cadeau voor haar, zonder dat het een obsessie wordt, laat je haar zien hoe belangrijk je haar vindt. Vergeet niet om je netjes te kleden, lekker te ruiken en altijd aangenaam gezelschap te zijn.

Mannen die dit onder de knie hebben, zijn onweerstaanbaar, ongeacht hoe ze eruit zien. Zij weten op zo’n manier de interesse van een vrouw op te wekken dat ze niets anders kan, dan erop in gaan.

Maak haar aan het lachen

Vrouwen hebben de neiging om zich zorgen te maken. Als jij degene kunt zijn die haar donkere wolken kan laten verdwijnen en die haar kan laten lachen, dan zal ze ontzettend onder de indruk zijn en dat is cruciaal. Als jij er namelijk voor kan zorgen dat zij tevreden is over zichzelf op het belangrijkste gebied dat ze heeft (haar denkwereld), dan zal ze erg nieuwsgierig worden. Ze zal zich gaan afvragen  op welke andere gebieden jij er nog meer voor kunt zorgen dat zij zich goed voelt.

Natuurlijk is dit artikel te kort om in detail op alles in te kunnen gaan. Ik zou er een heel boek over kunnen schrijven. Gelukkig heeft Jeroen Jacobs dat al gedaan. Als je echt alle ins en outs wilt weten, dan kan ik je Verover Jouw Droomvrouw van Jeroen Jacobs van harte aanbevelen.

Je leert dan onder andere:

  • Hoe je een vrouw benadert op een manier dat zij jou wil leren kennen.
  • Hoe je het “ijs breekt” en hoe je tegen onbekende vrouwen praat.
  • Welke fatale fout 90% van de mannen keer op keer maakt bij vrouwen en hoe jij deze fout niet maakt.
  • Hoe je een “nee” in een “ja” verandert als je haar mee uit vraagt.
  • Hoe je de angst voor een afwijzing overwint en zelfvertrouwen krijgt in elke sociale situatie.

En nog heel veel meer.

Klik daarom direct op onderstaande link voor alles wat jij nodig hebt en meer.

Verover Jouw Droomvrouw… volledig risicovrij uitproberen >>

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *