Hoe word je direct verleidelijker voor een man? 19 tips!

Je ziet vaak vrouwen op televisie waar de seksuele energie vanaf spat. Vrouwen die intuïtief lijken te weten hoe ze op hun verleidelijkst zijn. Wat je je misschien niet realiseert, is dat dit vaak aangeleerd en uitgebreid geoefend is.

Ook jij kunt verleidelijk en charmant zijn, in plaats van ongemakkelijk en nerveus, als je deze tips toepast.

Hoe word je verleidelijker voor een man?

1. Lach

Als je glimlacht als je met iemand praat, dan laat je zien dat je het naar je zin hebt. Het is misschien wel de gemakkelijkste manier om direct verleidelijker te worden. Een glimlach op je gezicht nodigt anderen uit om op je af te stappen. Wees dus niet bang om te lachen. Ga alleen niet neplachen, want dat komt neerbuigend over. Wees echt en laat je vermaken. Wees ook niet bang om hem te laten lachen.

Mensen praten graag met mensen met een goed gevoel voor humor. Gezonde zelfspot is helemaal geweldig, maar let wel op. Als je jezelf teveel naar beneden haalt, dan kan een ander daarop afknappen

2. Richt zijn aandacht op je lippen

Je lippen zijn misschien wel het verleidelijkste deel van je lichaam. Het valt een man meteen op als je lippenstift op hebt, je lippen likt of als je op een andere manier met je mond speelt.

Overdrijf niet, ga geen banaan pijpen of zo. Maar als je net iets overheerlijks zit te eten, kauw dan langzaam en maak er wat geluid bij dat je aan het genieten bent. Hij zal als vanzelf naar je lippen kijken. Kijk ook af en toe naar zijn mond om hem onbewust te laten merken dat je geïnteresseerd bent.

3. Vergeet de rest van je lijf niet

Een beetje glanzend poeder op een lichaamsdeel dat je wilt laten zien, is een hele goede manier om de blik van een man te vangen als je uit gaat. Denk aan sleutelbeenderen en schouders. Je kunt ook gebieden als je sleutelbeenderen of je kaaklijn benadrukken om de blik van een man te vangen.

Natuurlijk denk je niet alleen aan make-up. Vind kleren die goed bij je figuur passen. Dat is belangrijk als je verleidelijker wilt zijn. Kies voor korte mouwen als je strakke armen hebt of een mouwloze jurk als je je mooie schouders wilt benadrukken. Laat je benen langer lijken met hoge hakken waar je GOED op kunt lopen. Scrub je huid wel eerst. Er zijn genoeg producten te vinden die je kunt gebruiken voor een geslaagd avondje uit.

De sleutel om verleidelijk te zijn, is om je beste kenmerken te benadrukken.

4. Zeg zijn naam

Als je iemand bij zijn naam noemt als je hem net ontmoet hebt, heeft dat twee voordelen. Ten eerste onthoud je zijn naam beter op deze manier. Het is ook een ongelofelijk simpele, maar vaak vergeten techniek als je verleidelijk wilt worden. Mensen vinden het leuk als iemand hun naam uitspreekt, dus als je iemands naam vaak zegt, dan is dat erg aantrekkelijk. Of je hem nu net hebt ontmoet of al jaren met hem bent getrouwd.

Zijn naam is echt zijn favoriete woord.

Als jullie elkaar wat beter kennen, kunnen jullie misschien koosnaampjes gaan gebruiken. Je moet er wel mee oppassen. Sommige mensen hebben er namelijk een hekel aan en anderen vinden alleen bepaalde koosnaampjes leuk. Er is dus een kans dat het averechts werkt. Je kunt ook iets als “schat” gebruiken in je tekstberichten en kijken wat gebeurt. Misschien zegt hij het ook wel tegen jou!

5. Luister goed

Zelf als je alleen maar op een onenightstand uit bent, dan nog is goed luisteren een ontzettend effectieve manier om verleidelijker te zijn. Mensen stellen zich meer open als ze het gevoel hebben dat er echt naar ze wordt geluisterd. Je leert zo heel veel over iemand. Hoe hij denkt, praat en wat zijn voorkeuren zijn voor vrienden of zelfs partners.

Buig een beetje voorover naar hem als je luistert. Zo laat je zien dat je aandachtig luistert en je geeft hem meteen een fantastisch uitzicht voor het geval zijn blik afglijdt. En… Als je ver genoeg voorover buigt, kun je elkaar per ongeluk aanraken.

6. Gebruik voedsel

Als je voedsel op de juiste manier gebruikt, word je nog verleidelijker. Bied hem een hapje aan. Als hij het van je vork eet, dan ziet het er goed uit, ook al is het niet helemaal zeker dat hij helemaal voor je wil gaan. Maar een man die er niet vies van is om jouw rietje of flesje drinken te delen, wil misschien best met je zoenen.

Een zelfgemaakte maaltijd is de perfecte manier om je interesse te tonen en elke man zal het kunnen waarderen. Als je goed hebt opgelet, weet je misschien wel wat zijn lievelingseten is, of misschien heb je hem wel horen zeggen dat hij nog nooit Grieks heeft gegeten en weet jij het perfecte recept voor moussaka.

7. Verzin smoezen om je samen af te zonderen

Je hebt iemand ontmoet die je graag beter wilt leren kennen, maar jullie zijn in een drukke ruimte. Een krachtige manier om verleidelijk te zijn, is om hem apart te nemen. Misschien staat er wel een kunstwerk waar je zijn mening over wilt weten of je wilt gewoon even wat rust na de drukte. Hoe dan ook, als je een smoes verzint om met hem te praten, laat dat zien dat je geïnteresseerd bent en jullie hebben even een moment met zijn tweeën.

Als je een tijd met een nieuwe man hebt gepraat, zullen er dingen zijn waardoor je aan hem moet denken, ook al zijn jullie niet samen. Vertel hem erover. Dan hebben jullie iets om over te praten en je laat hem ook merken dat je aan hem hebt gedacht.

Dit soort gesprekken kun je ook hele goed voeren via iets als Whatsapp.

8. Geef complimenten

Ruikt hij lekker of vind je zijn kleding mooi?

Kies iets uit wat hij zelf heeft uitgekozen, zoals zijn kleding, zijn baan of zelfs zijn drankje, in plaats van iets wat gewoon zo is, zoals zijn lengte of de kleur van zijn ogen. Als je goed oplet, moet je genoeg dingen zien om hem een compliment over te maken. Leg het er niet te dik bovenop. Niet iedereen kan goed omgaan met complimenten, hoe gek dat misschien ook klinkt!

Als hij glimlacht, ben je goed bezig. Als hij ongemakkelijk wordt van een compliment, neem dan gas terug. Het leuke van leren om verleidelijk te zijn, is dat het niet alleen draait om terughoudend te zijn en hard-to-get te spelen, dus denk eraan om hem af en toe een compliment te geven.

9. Raak hem aan

Raak zijn hand aan als hij je een glas drinken geeft of als je de rekening pakt. Als jullie allebei de jas van de kapstok pakken, dan is dat het perfecte moment om hem aan te raken. Het is cruciaal om hem aan te raken als je verleidelijker wilt zijn.

Raak zijn arm aan als hij je aan het lachen maakt of leg je hoofd op zijn borst als je elkaar welterusten knuffelt. Als hij jou ook “per ongeluk” aanraakt, dan ligt het voor de hand dat de belangstelling wederzijds is.

10. Doe hem na

Mensen hebben de natuurlijke neiging om iemands lichaamstaal over te nemen als ze diegene leuk vinden. Als je een interessante man hebt ontmoet, doe hem dan na. Als hij zijn armen of handen op een bepaalde manier houdt, probeer dan te spiegelen. Dit is de perfecte manier om van start te gaan met verleiden. Je kunt in dezelfde houding gaan zitten, of zelfs op dezelfde manier je hoofd achterover buigen om net zo te lachen als hij.

11. Zie er op je best uit

Je hebt het vast vaker gehoord: mannen zijn visueel ingesteld. Een sexy babydoll in de slaapkamer is een verleidingstechniek om het vuur weer te laten branden in een relatie. Als je eropuit gaat om een alleenstaande man te ontmoeten, trek dan een jurk aan waarin je je sexy voelt. Als je het idee hebt dat je date tussen de lakens kan eindigen, overweeg dan om een sexy BH met bijpassende slip of zelfs een bustier te dragen.

Je hoeft niet per se voor sexy te gaan.

Misschien wil je wel die handgemaakte ketting dragen die je tijdens een vakantie in Afrika hebt gekocht of die omslagdoek met unieke print die iedereen zo leuk vindt. Het is meteen goede gespreksstof. Elke vrouw zou een kledingstuk moeten hebben dat haar zelfvertrouwen een onmiddellijke boost geeft. Besteed wat extra aandacht aan je haar, make-up of accessoires, zodat je er op en top uitziet als je naar buiten gaat.

12. Stimuleer ook zijn andere zintuigen

Er zijn vijf zintuigen, zorg er dus voor dat je ze allemaal iets te bieden hebt, vooral diegene die het meest effect hebben op je man. Als je je man wilt verrassen als hij thuiskomt van zijn werk, dan kan een beetje meer van jouw speciale geurtje zorgen dat de stemming erin komt.

Zorg ervoor dat je net zo goed ruikt als je eruitziet als je naar een kroeg gaat. Je kunt ook jouw date vragen om aan je koffie, wijn of dessert te ruiken als jij het erg lekker vindt ruiken…perfect om je kansen te vergroten om hem te verleiden.

13. Vraag hem uit

Wees niet bang om een man mee uit te vragen! Hij waardeert het misschien wel heel erg dat je zo doelgericht bent. Sommige mannen vinden doelgerichtheid en zelfs een beetje agressie heel erg verleidelijk.

Het is ook de manier om iets met hem te gaan doen wat jij leuk vindt. Of het nu een plaatselijk museum is, naar de markt, of thuis films kijken, jij kiest. Als hij vraag of het een date is en je durft niet goed “Ja” te zeggen, dan kun je ook gewoon zeggen dat je hem beter wilt leren kennen.

14. Nodig hem uit

Als je date dreigt te eindigen en jij wilt dat nog niet, dan is het tijd om hem uit te nodigen. Nodig hem uit om iets te gaan drinken, of zelfs naar jouw huis voor een slaapmutsje. Je hoeft niet intiem te worden, maar het kan zeker wel als je daar zin in hebt.

Je kunt ook een uitnodiging doen in de toekomst. Misschien heb je wel verteld over een survivaltocht die je wilt gaan doen of dat je ooit een museum wilt bezoeken en hij reageerde daar positief op. Wissel telefoonnummers uit met als doel om die dingen samen te doen, is de perfecte manier om een zaadje van verleiding te planten bij hem. Het kan heel goed dat jullie elkaar al eerder zien, als jullie gewoon niet zo lang kunnen wachten!

15. Ontspan je

Je komt niet ontspannen over als je hakken van 15 centimeter draagt waar je amper op kunt lopen. Hetzelfde geldt voor kleding waar je je ongemakkelijk in voelt. Je kunt je mooi kleden, maar je moet niet zo ver gaan dat je uitstraalt hoe ongemakkelijk je je voelt. Mannen valt dit op en het is allesbehalve verleidelijk.

Ook moet je eerste date niet op een plek zijn waar je je ongemakkelijk voelt. Ook dit ruïneert elke kans op het verleiden van de man die je op het oog hebt.

Hou het op een plek waar jullie je allebei op je gemak voelen en waar niemand van jullie het gevoel heeft te netjes of te casual gekleed te zijn. Een kroeg is bijvoorbeeld een gewone en ontspannen plek voor een eerste date en kan veel verleidelijker zijn dan een overvol duur restaurant. Je weet allebei wat je aan moet trekken en je kunt er gewoon jezelf zijn.

16. Zelfvertrouwen is de sleutel

Niet iedereen blaakt van het zelfvertrouwen, maar zelfvertrouwen is wel iets dat altijd aantrekkelijk en verleidelijk is, zowel voor onbekende mensen met wie je contact probeert te leggen als ook voor je partner. Zelfs als je openingszin niet echt soepel is of als je niet de beste danseres bent, dan kan zelfvertrouwen dit compenseren en ervoor zorgen dat het toch het gewenste effect heeft.

Onthoud dat je moet doen alsof, totdat je het zelf gelooft. Richt je niet op fouten die je maakt, maar zet een glimlach op je gezicht en ga onverstoorbaar verder. Hij merkt je blunder misschien niet eens op als je deze maskeert met zelfvertrouwen. Als je vol zelfvertrouwen gedraagt, dan merk je vanzelf dat je veel verleidelijker wordt.

17. Geef hem de ruimte

Zelfs als een man in je geïnteresseerd is, wil hij toch niet overspoeld worden met je aandacht. Leer de signalen te herkennen als rondkijken, friemelen of proberen een eind aan het gesprek te maken. Dit betekent niet dat hij niet in je geïnteresseerd is, maar misschien wil hij wel ook even met anderen praten of gewoon even tijd hebben om zijn gedachten op een rijtje te zetten.

18. Rond het af

Een belangrijke strategie als je verleidelijk wilt zijn, is dat het het beste is om hem te laten verlangen naar meer. Als het gesprek van een leien dakje gaat, dan is dat misschien het moment om je glas te pakken en naar je vriendinnen verderop te gaan. Je hoeft niet grof te zijn. Je kunt je gegevens uitwisselen, maar je laat merken dat anderen ook belangstelling in je hebben. En dan op zo’n manier dat hij heel hard gaat nadenken over manieren om tijd samen met jou te krijgen.

19. Gebruik de kennis van een expert

Met bovenstaande tips kom je al een heel eind, maar als je echt alles wilt weten over het verleiden van mannen, dan moet je echt eens een kijkje nemen op de website van Nicole Nieuwstraat. Nicole Nieuwstraat heeft een uitgebreide gids geschreven over het verleiden van mannen.

Je leert onder andere waar je een goede man vindt, hoe je hem verleidt, wat je moet doen als je merkt dat hij naar andere vrouwen kijkt, hoe je de vrouw wordt op wie mannen alleen maar smoorverliefd kunnen worden, welke kleding past bij welk figuur, wat de allerbelangrijkste mannenverjager is die er bestaat, en hoe jij deze fout absoluut nooit gaat maken, hoe je met flirten de juiste boodschap afgeeft (“ik ben geïnteresseerd”, in plaats van “ik wil seks”), hoe je snel weet of een man emotioneel beschikbaar is of niet, en nog heel veel meer.

Ik ga ervan uit dat je echt een man wilt verleiden anders was je hier immers niet. In dat geval kan ik je de website van Nicole Nieuwstraat van harte aanbevelen.

Klik direct hier om naar de website van Nicole Nieuwstraat te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk en succes toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *