Een goede man aantrekken? 16 manieren om een goede man te krijgen

Een goede man aantrekken, is nooit gemakkelijk. Er is alleen een bepaald type vrouw dat keer op keer de verkeerde man aantrekt. Zij is het type dat vaak met rode ogen en uitgelopen mascara zit te huilen, omdat ze voor de zoveelste keer haar hart had gegeven aan een eikel.

Als vaak zegt dat je single bent, omdat er geen goede mannen zijn, dan is het tijd om te onderzoeken hoe dat komt. Het is natuurlijk gemakkelijker om mannen de schuld te geven dat ze zich niet kunnen binden, maar het komt vaak juist door je eigen gedrag dat je keer op keer een foute man te pakken hebt.

We hebben dan wel geen invloed op onze omgeving en de etterbakken om ons heen. We hebben wel de mogelijkheid om ons eigen gedrag, onze keuzes en de manier waarop we reageren te veranderen.

Begin met een schone lei en een open hart om eindelijk de geliefde in je leven te krijgen op wie je al zo lang zit te wachten. In dit artikel krijg je 16 manieren om een goede man aan te trekken en bij je te houden.

goede man aantrekken

1. Een goede man aantrekken door geen spelletjes te spelen

Je gedraagt je alsof je geen belangstelling in hem hebt en wordt daarna boos dat hij niet belt. Mannen kunnen geen gedachten lezen. Als je wilt dat een goede man blijft, dan moet je hem dat laten weten.

2. Geef die man een echte kans in plaats van dat je je opties openhoudt

Met Facebook, Instagram en Tinder hebben we alles binnen handbereik om te zien wat er nog meer te koop is. Maar als je wilt dat je nieuwe relatie tot bloei komt, stop dan je telefoon weg en richt je op een man tegelijkertijd.

3. Zet geen foto’s op Instagram die je privé zou moeten versturen

Je plaatst foto’s van jezelf in een string met je kont in de lucht. Of je plaatst selfies in lingerie om de aandacht van een man te trekken. En dan wil hij niet eens een relatie met je?

Als je niet voor je werk alleen lingerie hoeft te dragen en foto’s daarvan te posten op Instagram, dan kom je onzeker over als je verleidelijke privéfoto’s plaatst. De kans is groot dat zulke foto’s alleen bedoeld waren voor je man als je een liefdesrelatie had.

4. Een goede man aantrekken door respect voor jezelf te hebben

Als je geen respect hebt voor jezelf, hoe kan een man dan wel respect voor je hebben? Iedereen die relatiemateriaal is, waardeert het als een vrouw weet wat ze waard is. Zo iemand zal geen genoegen nemen met minder. Als jij een goede man probeert te vinden door je elke avond te bezatten en op tafels te dansen met je jurk in de lucht, dan is de kans groot dat de eikels voor je in de rij staan.

5. Zeg hem wat je voelt, niet wat je denkt dat hij wil horen

“Ik wil geen relatie” is wat je tegen hem zegt. “Ik vraag me af hoe lang het duurt voor hij het officieel wil maken?” is wat je echt denkt. Als je tegen een man zegt dat je niets serieus wilt, dan zal hij je op je woord geloven. Het betekent natuurlijk niet dat je het al meteen over je droombruiloft en jullie knappe kinderen moet gaan hebben. Het betekent wel dat je moet bekijken hoe de dingen zich ontwikkelen voordat je besluit waar je wilt dat deze relatie naartoe gaat. De enige manier waarop een gezonde relatie kan standhouden, is als jullie er beiden op dezelfde manier in staan.

6. Een goede man aantrekken door jezelf kwetsbaar op te stellen

Het is prima als je tegen een man toegeeft dat je in het verleden bent gekwetst en dat je niet op zoek bent naar een onenightstand. Als je hem afschrikt, dan was hij toch al niet de juiste voor jou. Een goede man zal het waarderen en het zal jullie dan alleen maar dichter bij elkaar brengen.

7. Een goede man aantrekken door geen wedstrijd met hem aan te gaan

Als hij uitgaat, moet jij dan ook uitgaan? Als hij je de hele avond geen bericht heeft gestuurd, wacht jij dan nog langer voordat je antwoordt? Een relatie zal nooit makkelijk zijn als je er een egoïstische wedstrijd van maakt. Als je echt een betekenisvolle relatie wilt, dan is het belangrijk om open en eerlijk te zijn zonder een wedstrijd met je man aan te gaan.

8. Heb respect voor hem en voor zijn tijd

Maak geen plannen om ze op het laatste moment af te zeggen. Hij heeft zijn best gedaan om jou mee uit te vragen, ga dan ook. Als er geen noodgeval is, moet je altijd je best doen voor een man die zijn best doet voor jou. Dat zijn degenen met wie je iets wil, niet met degenen die je laten smeken voor hun tijd en aandacht.

9. Straf hem niet voor de fouten van zijn voorgangers

De meeste mensen zijn in het verleden gekwetst, maar die bagage meenemen naar je nieuwe relatie, kan je nieuwe relatie saboteren. Bijvoorbeeld je ex ging vreemd en je hebt daardoor moeite om je nieuwe vriend te vertrouwen, dan jaag je hem weg. Zijn telefoon controleren als hij niet kijkt, boos op hem worden als hij niet meteen terugbelt of ervan uitgaan dat hij met een vrouw afspreekt als hij zegt dat hij met een vriend heeft afgesproken, is een vrij zekere manier om je relatie te laten mislukken.

10. Een goede man aantrekken door eerlijk te zijn over jezelf

Wees trots op wie je bent, in plaats van dat je je aanpast aan de verwachtingen van de man die je net hebt ontmoet. Een goede man zal houden van wie je echt bent en niet de zorgvuldig gecreëerde versie van jezelf die je hem hebt voorgeschoteld. Als je over jezelf liegt om beter over te komen, onthoud dan dat de waarheid altijd een keer aan het licht komt.

11. Als je hem uitnodigt, zorg dan dat hij zich op zijn gemak voelt

Als je hem uitnodigt om als jouw aanhang mee te gaan, zorg er dan voor dat je je ernaar gedraagt dat je hem daar wilt. Hij zal ongetwijfeld een grote jongen zijn. Hij zal het ook echt wel overleven als je even een rondje maakt door de ruimte, maar het is belangrijk dat je hem laat merken dat hij welkom is. Als je hem in de steek laat op een feest waarvoor je hem hebt uitgenodigd, dan is dat een snelle manier om hem kwijt te raken.

12. Een goede man aantrekken door medeleven te tonen

Aardig zijn, levert het meeste op. Als je nieuwe man een rotdag heeft, steun hem dan, in plaats van dat je ongeïnteresseerd doet. Te vaak zijn we te druk met het rustig aan te doen, dat we de kleine dingen vergeten, zoals er zijn voor iemand en naar diegene luisteren. Dat kan een groot verschil maken.

13. Maak samen nieuwe herinneringen, in plaats van oude herinneringen met ex-vrienden op te halen

Natuurlijk, we hebben allemaal ex-vrienden die veel voor ons hebben betekend, maar als je het er continu over hebt, maak je de nieuwe man in je leven erg ongemakkelijk. Als je altijd over je exen praat, lijkt het dat je geen ruimte maakt voor de goede man in je leven. De kans is dan ook groot dan hij er niet lang zal zijn.

14. Een goede man aantrekken door een eigen leven te hebben

Een eigen leven hebben, is een extreem aantrekkelijke eigenschap waardoor de goede mannen op je af zullen komen. Alleen een onzekere man wil een vrouw die geen eigen leven heeft, zodat ze van hem afhankelijk wordt. De goede man houdt van een vrouw die prima alleen kan zijn en die tevreden is met haar leven of ze nu single is of een relatie heeft.

15. Een goede man aantrekken door zelfverzekerd te zijn

Als je een zelfverzekerde vrouw bent, dan haalt geen enkele man het in zijn hoofd om over je heen te lopen. Een foute man wordt waarschijnlijk afgeschrikt door je zelfverzekerdheid. Een goede man wordt er juist door aangetrokken en zal het waarderen.

16 Een goede man aantrekken door de kennis van een expert te gebruiken

Met bovenstaande tips kom je al een heel eind. Als je echt alles wilt weten over het aantrekken van een goede man, dan moet je echt eens een kijkje nemen op de website van Nicole Nieuwstraat. Nicole Nieuwstraat heeft een uitgebreide gids geschreven over het verleiden van mannen.

Je leert onder andere waar je een goede man vindt, hoe je hem verleidt, wat je moet doen als je merkt dat hij naar andere vrouwen kijkt, hoe je de vrouw wordt op wie mannen alleen maar smoorverliefd kunnen worden, welke kleding past bij welk figuur, wat de allerbelangrijkste mannenverjager is die er bestaat, en hoe jij deze fout absoluut nooit gaat maken, hoe je met flirten de juiste boodschap afgeeft (“ik ben geïnteresseerd”, in plaats van “ik wil seks”), hoe je snel weet of een man emotioneel beschikbaar is of niet, en nog heel veel meer.

Ik ga ervan uit dat je echt een goede man wilt aantrekken, anders was je hier immers niet. In dat geval kan ik je de website van Nicole Nieuwstraat van harte aanbevelen.

Klik direct hier om naar de website van Nicole Nieuwstraat te gaan >>

Ik wens je alvast heel veel geluk en succes toe!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *