De 5 beste feilloze datingtips voor mannen

Ben je op dit moment op zoek naar een vrouw? Ben je op zoek naar een vrouw om een relatie mee te beginnen, maar weet je niet goed hoe je het moet aanpakken? Geloof het of niet, er zijn technieken voor. Dat zijn technieken die je kunt oefenen, die je kunt gebruiken in sociale situaties en die je positieve resultaten zullen opleveren.

Wat de meeste mensen niet weten, is dat vrouwen op zoek zijn naar een man die een bepaalde lichaamstaal uitstraalt, die  bepaalde sociale signalen afgeeft en die een geweldige persoonlijkheid heeft. Jouw persoonlijkheid laat je zien door wat je zegt, hoe je het zegt en de timing waarmee je het zegt.

de 5 beste feilloze datingtips voor mannen uitgelicht

 

Hier volgen 5 van de beste datingtips voor mannen, die elke man kan gebruiken om een vrouw in zijn leven te krijgen.

1. Maak een plan

Als je een doel hebt, is het noodzakelijk dat je een plan van aanpak hebt. Dat geldt ook als je op zoek bent naar iemand om een leuke avond mee te hebben, of iemand die later jouw wederhelft wordt. Daten is een manier iemand te leren kennen, om erachter te komen wie er rondloopt die in jouw geïnteresseerd kan zijn, en om iemand te veroveren door de manier waarop je dingen zegt en doet. Je kunt van start gaan in een sociale omgeving zoals een kroeg, nachtclub, noem maar op. Door jezelf een houding aan te meten die wel open, maar niet bedreigend is, zul je merken dat vrouwen erg makkelijk tot jou worden aangetrokken.

2. Straal zelfvertrouwen uit

Een deel van die houding is, het uitstralen van zelfvertrouwen. Vrouwen houden niet van verlegen mannen, tenminste in de meeste gevallen niet. Er zijn wel vrouwen die graag de leiding hebben en daarom op zoek gaan naar mannen die kwetsbaar en emotioneel overkomen. Je kunt dit in je voordeel laten werken als je op deze manier te werk wilt gaan. Zorg er alleen voor dat de vrouw met wie je iets begint, niet extra haar best gaat doen om de leiding te houden. Je wilt een gelijkwaardige relatie. Een combinatie van kwetsbaarheid en zelfvertrouwen uitstralen, is allesbehalve gemakkelijk. Maar als je een manier kunt vinden om gebruik te maken van deze twee strategieën tijdens je omgang met vrouwen, dan kun je eigenlijk iedereen aantrekken die je maar wilt.

3. Complimenten uitdelen

Een vrouw is iemand die het gewend is om complimenten te krijgen. Als papa’s kleine meid, werden ze altijd vertroeteld en kregen ze te horen hoe geweldig ze waren. Als jij hetzelfde doet, dan kun je haar vertrouwen snel winnen. Vertrouwen is cruciaal, zeker na de eerste date. Als ze jou vertrouwt en zich op haart gemak voelt bij jou, dan komt ze terug. Als je doel een one-night-stand is, ook dan werken complimenten. Zorg er alleen voor dat jullie dat allebei willen, anders gebruik je haar voor jouw plezier en daar is dit niet voor bedoeld. Let ook op welke complimenten je geeft. Er zijn gebieden waar je in het begin geen complimenten over mag geven, anders ben je haar meteen kwijt!

4. Zeg altijd welterusten

Na de eerste date, gedraag je je als een gentleman en neem je afscheid, behalve als zij je vraagt om binnen te komen. Zeg dat je haar belt en, als er geen seks is geweest, dan zal ze dit opvatten als een positief signaal. Het is een manier om ervoor te zorgen dat ze jou nog veel meer wil, doordat je mysterieuzer bent dan de meeste andere mannen die uit zijn op seks bij de eerste date. Door je zo te gedragen val je op een positieve manier op, ze zal jou meer vertrouwen en dit vertrouwen kun je gebruiken om een sterkere relatie met haar op te bouwen.

5. Hoffelijkheid en trakteren

Geloof het of niet, er zijn mannen die een date hebben en de rekening niet betalen. Dit is gewoon gebruikelijk, en niet ouderwets of achterhaald. Het hoort gewoon zo. Een vrouw ziet graag dat de man met wie zij date, voor zichzelf kan zorgen. Een vrouw wil ook graag weten dat je haar kunt onderhouden (en niet andersom). Die angst hebben vooral vrouwen die een slechte relatie achter de rug hebben.

Hoffelijkheid laat je zien door elke deur voor haar open te maken en ervoor te zorgen dat ze het naar haar zin heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn uit eten gaan, de taxideur voor haar open maken en als jullie bij het restaurant naar binnen gaan, altijd de deur voor haar openhouden. Dit zorgt ervoor dat er vertrouwen tussen jullie wordt opgebouwd. Dit zorgt er ook voor dat jullie je bij elkaar op je gemak voelen. Het is net zo belangrijk als de rekening betalen. Het laat zien dat jij een echte man bent.

Extra info

Dit zijn 5 van de beste datingtips voor mannen die je kunt gebruiken. Er zijn veel meer strategieën die je je eigen kunt maken als je vaker dates hebt. Zo lang als je maar een gentleman bent, zelfvertrouwen hebt en interesse toont door vragen te stellen over haar, in plaats van alleen maar over jezelf te praten, dan ben je al goed bezig. Zelfs als het niks wordt, dan heb  je kunnen oefenen. Uiteindelijk zul je iemand tegenkomen die wel bij je past. Neem deze beste datingtips mee naar je volgende date en je zult zien dat je meer succes zult hebben.

Natuurlijk is dit artikel te kort om in detail op alles in te kunnen gaan. Als je echt alle ins en outs wilt weten, dan kan ik je Verover Jouw Droomvrouw van harte aanbevelen.

Je leert dan onder andere:

  • Welke complimenten zorgen voor succes en welke complimenten al je kansen voorgoed verknallen bij een vrouw.
  • Welke fatale fout 90% van de mannen keer op keer maakt bij vrouwen.
  • Hoe je een vrouw benadert op een manier dat zij jou wil leren kennen.
  • Hoe je het “ijs breekt” en hoe je tegen onbekende vrouwen praat.
  • Hoe je een “nee” in een “ja” verandert als je haar mee uit vraagt.
  • Hoe je de angst voor een afwijzing overwint en zelfvertrouwen krijgt in elke sociale situatie.

En nog heel veel meer.

Klik daarom direct op onderstaande link voor alles wat jij nodig hebt en meer.

Verover Jouw Droomvrouw… volledig risicovrij uitproberen >>

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *